İZSİAD KORUSU’NDAN YAZ KONSERİ

  • 0
  • 553
İZSİAD KORUSU’NDAN YAZ KONSERİ
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İZSİAD-İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği'nin üye ve eşlerinden oluşan İZSİAD Türk Sanat Müziği Topluluğu, yarın (6 Haziran Cumartesi akşamı) unutulmaz bir konsere imza atacak. Çalışmalarını Ege Üniversitesi Devlet Türk Müziği Konservatuvarı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Özgen Küçükgökçe yönetiminde sürdüren koronun konseri, Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşecek.

Şef Özgen Küçükgökçe, Ahmet Canatan, Ayşe Özçifçi, Dilek Önder, Emin Gemici, Gül Kayaönü, Gülseren Canatan, Mail Kazcıoğlu, Merih Gemici, Mürvet Mermut, Nazmiye Küçükkurt, Nermin Yavaş, Nur Türkekul, Serdar Başar, Sevgi Karahan ve Zatinur Özkaya’dan oluşan İZSİAD Türk Sanat Müziği Topluluğu, konserde TSM’nin sevilen eserlerinden oluşan bir repertuvar sunacak.

Konser için koronun aylardır çalıştığını ve büyük emek harcandığını ifade eden İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt, ‘’Üyelerimiz, eşleri, çocukları fedakarlık ederek uzun süredir bu konser için hazırlandı. Amatör ruhla, profesyonel bir çalışma ortaya koydular. Üyelerimizi ve davetlilerimizi müzik dolu keyifli bir akşam bekliyor. Tüm İzmirlileri de bu özel geceye davet ediyoruz. Ben emeği geçen başta sevgili Özge Hocamız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir Kitap Fuarı kitapseverlerin Kültürpark özlemini giderdi

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

İşte şimdi bahar geldi

Çini sanatı, Türk-İslam kültüründe önemli bir yere sahip

Arşiv