Jeep Freedom Days buluşması

Geleneksel Jeep Renegade Fan Club’ın  İkinci İzmir Bahar Buluşması (Jeep Freedom Days) Çiçekliköy Moment Park Restaurant’ta gerçekleşti.

  • 0
  • 709
Jeep Freedom Days buluşması
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Geleneksel Jeep Renegade Fan Club’ın  İkinci İzmir Bahar Buluşması (Jeep Freedom Days) Çiçekliköy Moment Park Restaurant’ta gerçekleşti. Giriş ve otopark alanına dizilen Jeep Rubicon, Renegade ve Grand Cherokee’ler davetlilerin yanısıra piknik alanına giriş yapan yüzlerce kişi tarafından da ilgiyle izlendi.

Enriko Aliberti Otomobilcilik ve A. A. Aydın Otomotiv ev sahipliğinde gerçekleşen davette müşterilerin yanısıra Fan Club üyeleri ve ailelerinden oluşan 120 kişi bir araya geldi.  Aileleri ile birlikte yazın ilk günlerinin zevkini çıkaran davetliler ve Jeep Renegade Fan Club üyeleri, Jeep ailesine yeni katılan dizel otomatik Jeep Renegade’i de yakından inceleme ve test sürüşü imkanı buldu.   
Araçlar hakkında bilgi alışverişinin ardından Jeep Renegade, Jeep Grand Cherokee ve Jeep Wrangler Rubicon ile test sürüşü organizasyonu başladı ve etkinliğin konukları restorana ait doğal arazi koşullarında araçların performansını ölçtü, araçları daha yakından tanıdı ve bir Jeepe binmenin keyfini doyasıya yaşadı. Büyük beğeni ile karşılanan ve mart ayı itibariyle ülkemizde de satışa sunulan Renegade modelinin dizel otomatik versiyonu, 1.6 litre turbo dizel motor ve 6 ileri DDCT otomatik şanzımanlı versiyonlarını içeren, Longitude ve Limited isimli iki ayrı donanım seçeneğiyle sunulan araçlar, etkinliğe katılanlardan tam not aldı.

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv