Jimmy Key’den Yeni Yıl Partisi

2017 yılı hedeflerinin üzerinde tamamlayan Jimmy Key,  2018 yılının barış, sağlık mutluluk dolu bir yıl olması temennisi ile İzmir Agora AVM mağazasında yeni yıl partisi düzenledi.

  • 0
  • 3.661
Jimmy Key’den Yeni Yıl Partisi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

2017 yılı hedeflerinin üzerinde tamamlayan Jimmy Key,  2018 yılının barış, sağlık mutluluk dolu bir yıl olması temennisi ile İzmir Agora AVM mağazasında yeni yıl partisi düzenledi. Yönetim Kurulu üyeleri Sabri- Elvan Ünlütürk, Günseli- Şükrü Ünlütürk, Mehmet Ünlütürk ile Jimmy Key genel Müdürü Ender Çokatar ve Satış Direktörü Yakup Gürsoy ile çalışanlarının ev sahipliğini üstlendiği yeni yıl partisi yüzlerce İzmirliyi ağırladı.

Sun Grup Yönetim Kurulu Üyesi Günseli Ünlütürk, Jimmy Key’in  kadın hazır giyim sektöründe örnek marka olma hedefini yaşamdan keyif alan tüm kadınların ilk tercihi olma vizyonuyla belirlediğini belirterek, günlük yaşamda farklı olmayı tercih eden aynı zamanda modayı yakından takip eden en şık stil sahibi, dinamik ve yaşamdan keyif alan kadınlara farklı tasarımlar sunduğunu söyledi.

Yönetim Kurulu üyesi Elvan Ünlütürk ise Türkiye'de 20 mağaza ve 30 farklı satış noktasında müşterilerine ulaşan Jimmy Key’in uluslararası pazarda, KKTC, Azerbeycan, Rusya, İsviçre ve Ukrayna'da toplam 19 satış noktasında ve online mağaza ile kadın hazırgiyim sektöründe etkinliğini sürdürdüğünü belirterek, “Jimmy Key, İzmir markası olmasının yanında, yüzde yüz ulusal sermayeli olan Sun Grup şirketler arasında yer almaktadır. Jimmy Key, kadın hazır giyim pazarında 20 yıllık birikimini ve 30 yıllık tekstil sanayi tecrübesini biraraya getirmenin avantajıyla yoluna devam etmektedir” diye konuştu.

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv