‘Kaç Baba Kaç’

  • 0
  • 1.063
Yazı Boyutu:

İzmir Büyükşehir Belediyesi, tiyatroseverleri ‘Kaç Baba Kaç’ adlı oyunla buluşturacak. Komedi türündeki oyun, Kültürpark İsmet İnönü Sanat Merkezi’nde 21 Eylül 2012 Cuma günü saat 20.30’da başlayacak.
 
Sahne Tozu Tiyatrosu tarafından sahneye konan ‘Kaç Baba Kaç’ı Haldun Dormen ile M.Çağlar İşgören yönetiyor. Çağrı Turnalı, Hüseyin Çur, Caner Tör, Gülder Pınar, Mahmut Ünver, Hande Ülgentay, Baha Sarı, Öznur Öztürk, Fatih Küçük, Yeliz Uygur, Mevlüt Birlik ve Y. Gamze Aksoy rol aldığı oyunun yazarı ise Ray Cooney. Yeşim Özdemir’in reji asistanlığını gerçekleştirdiği oyunun ışık ve ses düzeninden Taylan Tokmakoğlu sorumlu.
Fiyatları, tam 7,5 TL, öğrenci 4 TL olan biletleri www.izmir.bel.tr/kultursanat web adresi ile Kültürpark İzmir Sanat gişesinden temin edilebilir.
 
Bol kahkaha var
Doktor David Morgan'ın yıllardır beklediği, üniversitede rektör olma şansı kapısını çaldığı anda, yıllar önce yaptığı küçük bir kaçamak 18 yaşında bir erkek çocuk olarak karşısına çıkar. Üstelik çocuk (Leslie) sarhoştur ve ehliyetsiz araba kullandığı için tutuklanıp polis nezaretinde Dr. Morgan'ı aramaya gelir. Doktor bunu herkesten özellikle de karısından (Rosemary) saklamaya çalışır. Doktorları, hemşireleri ve hastaları işin içine sokmadan idare etmek yerine tam tersi onları da bu arapsaçına dönüşmüş durumun ortasına atar. Doktor arkadaşından (Ted) yardım isteyip onu da içinden çıkılmayacak durumlarla baş başa bırakır.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Genç Sanatçılar sahnede

İzmir Aşkına Adana yolcusu

Köy Enstitüleri Fikir Ve Kültür Günleri başlıyor

Adasu yeteneği ile fark yaratıyor

İzmir Kitap Fuarı baharın coşkusuyla Kültürpark’ta

Son başvuru tarihi 23 Nisan!

Arşiv