Kadın Hentbol Takımı Süper Lig heyecanı yaşıyor

  • 0
  • 777
Yazı Boyutu:

Ligi TürkiyeŞampiyonu olarak kapatan Konak Belediyesi Kadın Hentbol Takımı yeni sezondaSüper Lig de mücadele edecek olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Konak Belediye Spor’un gururlarından olan Konak BelediyesiKadın Hentbol Takımı Antrenörleri Melih Dülgerkaraoğlanoğlu ile birlikte KonakBelediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ı ziyaret etti. Sezonu Kadınlar 1. Lig’deŞampiyon olarak kapatan Konak Belediyesi Kadın Hentbol Kulübü önümüzdeki sezonKadınlar Süper Lig’inde mücadele etmeye hazırlanıyor.

Yeni sezon için iki yeni oyuncunun iç transferinigerçekleştirdiklerini belirten Antrenör Melih Dülgerkaraoğlanoğlu, 11 oyuncuylayeni sezonda da yollarına birlikte devam edeceklerini söyledi.Dülgerkaraoğlanoğlu Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nden Büşra Başgüden’i İzmirBüyükşehir Belediyesi’nden de Ceren Akyol’u renklerine bağladıklarını kaydetti.13 kişilik takım oyuncularıyla yeni sezonda da bomba gibi olacaklarını ifadeeden Melih Dülgerkaraoğlanoğlu, sezona iddialı hazırlandıklarını söyledi.

 Şampiyon olan takımı kutlayan ve Kadınlar Hentbol SüperLigi’nde de başarı beklediğini kaydeden Konak Belediye Başkanı Dr. HakanTartan, “Geçtiğimiz sezon büyük gurur yaşatan oyuncularımızı veyöneticilerimizi  kutluyorum. Bu yılkadroya iki yeni oyuncu ekledik. Önümüzdeki yıl zorlu bir mücadele bizibekliyor.  İyi bir takım kurduğumuzainanıyorum. Başarılı bir sezon diliyorum” diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

Arşiv