Kahkaha Dolu “Yol Arkadaşım” Film Ekibi Optimum’a Geliyor

BKM Film yapımı YOL ARKADAŞIM, iki ünlü ismin mizah dolu yolculuğunu 27 Ekim 2017’de sinemalara taşıyacak! İbrahim Büyükak’ın yazdığı senaryonun yönetmeni Bedran Güzel.

  • 0
  • 783
Kahkaha Dolu “Yol Arkadaşım” Film Ekibi Optimum’a Geliyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

BKM Film yapımı YOL ARKADAŞIM, iki ünlü ismin mizah dolu yolculuğunu 27 Ekim 2017’de sinemalara taşıyacak!
İbrahim Büyükak’ın yazdığı senaryonun yönetmeni Bedran Güzel.

Onur ve Şeref’in yol boyunca karşılaştığı  birbirinden komik, şaşırtıcı ve eğlenceli karakterleri, sinema ve televizyon dünyasının birbirinden ünlü isimleri canlandırıyor.

Başrollerini İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’un paylaştığı filmin oyuncu kadrosunda Emre Kınay, Eda Ece ve Aslı Bekiroğlu gibi renkli isimler de yer alıyor.

Sosyal medya hesaplarından paylaşılan filmin fragmanı ve şarkısı büyük ilgi görerek sinemasever tarafından büyük beğeni beğeni topladı.
 
İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç İzmir Galası için OPTİMUM’da Olacak
Filmin İstanbul’da gerçekleştirilecek olan ulusal galasının ardından, İzmir Optimum’da gerçekleştirilecek olan İzmir galasına, başrol oyuncuları İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç ve yönetmen Bedran Güzel katılacak.

BKM Ege Bölge Temsilciliği Devajans Bütünleşik Pazarlama İletişimi organizasyonu ile gerçekleştirilecek olan filmin galası 28 Ekim Cumartesi günü İzmir Optimum’da saat: 16.00’da başlayacak.

Devajans başkanı Erhan Gölbey yaptığı açıklamada; “BKM olarak İzmirlileri gülmeye davet ediyoruz ve Sene boyunca kaliteli film galalarına devam edeceğiz. Ayrıca //www.facebook.com/devajans sayfasını takip edenlere de özel sürprizlerimiz olacak” dedi.
 
İngiliz Anahtarlı Dilber 
Yol boyunca başlarına gelmeyen kalmayan Şeref ve Onur’un arabaları bozulunca soluğu Dilber Ay’ın (Muzaffer Usta) oto tamircisinde alacak.
 
Muzaffer Usta’nın sahneleri, izleyenleri çok güldürecek !
 
Oğuzhan Koç’tan Harun Kolçak Şarkısı
Oğuzhan Koç’un filmde seslendireceği şarkıları merakla bekleyen sevenleri, Kolçak’ın 1995 yapımı “Vermem Seni Ellere” şarkısıyla müjdelendi. Fragmandaki kısa bölümüyle bile çok sevilen şarkı, 22 yıl aradan sonra tekrar dillere pelesenk oldu. Şarkının düzenlemesi Çağrı Telkıvıran’a ait.
 
Fragman ve Klip 5 Milyonu İzlenmeyi Geçti
Filmin fragmanı Youtube’da 3 günde 1,5 milyon, ilk haftasında ise 2 milyon izlenmeyi geçti! Tüm platformlarda ise toplamda 5 Milyon izlemeye ulaştı.

“Yol Arkadaşım”ın Oğuzhan Koç tarafından seslendirilen şarkısı “Vermem Seni Ellere” ise  tüm platformlarda en çok dinlenen şarkılar arasında !
 
Filmin Konusu
Başarısız bir ilaç mümessili olan Onur’un (Oğuzhan Koç) kurban bayramına üç gün kala üç zor hedefi vardır; Ayvalık’taki kız arkadaşının ailesiyle tanışmak, kovulduğu işini geri kazanmak ve ilk iki hedefi yol arkadaşı Şeref’e (İbrahim Büyükak) rağmen başarmak.

Bir telefon uygulamasıyla tanışan ve tek ortak noktaları gidecekleri istikamet olan Onur ve Şeref’in eğlence ve macera dolu yolculuğu, izleyen herkese kurduğu hayal ile yaşadığı hayat arasındaki farkı sorgulatacak. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv