Kahve Atölyesi, Sektörde Emin Adımlarla Büyüyor

2012 yılında işadamı Erkan Zünbül tarafından kurulan Kahve Atölyesi, hem kendi markasıyla hem de diğer kahve zincirlerinin çözüm ortağı olarak sektörde büyüyor.

  • 0
  • 636
Kahve Atölyesi, Sektörde Emin Adımlarla Büyüyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

2012 yılında işadamı Erkan Zünbül tarafından kurulan Kahve Atölyesi, hem kendi markasıyla hem de diğer kahve zincirlerinin çözüm ortağı olarak sektörde büyüyor.

Son olarak Pınarbaşı'nda 600 metrekarelik bir alanda açılışı gerçekleştirilen Kahve Atölyesi, zengin kahve çeşitleri ve mönüleriyle cafe - restoran konseptinde müşterilerini ağırlıyor.

Yaklaşık 300 kaleme yakın ürün gamına sahip olan Kahve Atölyesi'nin özellikle espressoda iddialı olduğunu söyleyen Kurucu Erkan Zünbül, yan ürünler olarak sıcak çikolata ve salep çeşitleri, şuruplar ve dekor sosunu da kapsayan zengin bir mönü oluşturduklarını dile getirdi.

Kahve sektöründeki ürün yelpazeleri ve edindikleri deneyimle birçok kahve firmasının çözüm ortağı da olduklarını belirten Zünbül, “Dileyen firmalar, hem makina parkurunu hem de bütün ürün grubunu bizden temin edebiliyorlar. Eğer isterlerse kendi mönülerini biz yazıp onlara bu reçeteleri de sunabiliyoruz. Ürün gamımız çok geniş. Genç ve dinamik bir ekip olduğumuz için farkındalık yaratmak adına 35 çeşit aromalı ürün grubu yaptık ve Kahve Diyarı'nın da tedarikçisi olduk” diye konuştu.

A'DAN Z'YE ÜRÜN TEDARİĞİ SUNUYORUZ
Bu yılın başından beri Cold Brew'in ilk Türk üreticisi olmanın yanında ilk kapsül espressoyu da sektöre kazandırdıklarını kaydeden Erkan Zünbül, “Astor Espresso makinelerinin Türkiye distribütörlüğünü de üstlendik. Espresso makinelerinde da iddialı bir pozisyona geldik. Bir anda artan talepler doğrultusunda aslında biz endüstriyel mutfak işine hiç girmek istemememize rağmen kompakt bar kurulumu dediğimiz işlemleri de gerçekleştirmeye başladık. Farkındalık yaratmayı çok seviyoruz. Müşterilerimizin talepleri doğrultusunda buz makinası, bulaşık makinası, blendır, barista eğitim setine kadar kompakt kurulumla bütün bar kurulumu yapabiliyoruz. Birisi profesyonel olarak franchise'a dönük cafe açmak istiyorsa, bu kapıdan girdikten sonra A'dan Z'ye ürün tedariğinden tutun, logosundan mönüsüne kadar her şeyi alabilir konumda” ifadesini kullandı.

MÜŞTERİYE ÖZEL, YAŞAYAN BAR VE MUTFAK
Kahve Atölyesi Kurucusu Erkan Zünbül, mönülerdeki yeni lezzetleri oluştururken müşterilerin de fikirlerini aldıklarını, onlara yaşayan bar ve yaşayan mutfak konseptini gösterdiklerine dikkat çekti.

Zünbül şunları söyledi: “Kendi müşterilerimize sunduğumuz özel bir hizmetimiz var. Demo alanında mütşterilerimizin o kahveyi ilk önce içmesini istiyoruz. Sunum yapıyoruz ve fikir alışverişinde bulunuyoruz. Yaşayan bar ve yaşayan mutfak organizasyonunu göstererek ve hangi kahvenin hangi makineden nasıl çıktığını görüren müşterilerimiz bize daha çok güven duyuyor”

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İkinci dönemin ilk adımı: Esnaf Masası

Urla’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Arşiv