Kalabalık Aileler Geniş Mutfaklar Sever, Geniş Hacimli Buzdolaplarını Tercih Eder

  • 0
  • 1.675
Yazı Boyutu:

Yenilikçi beyaz eşya alanında bir dünya lideri olan Samsung Electronics Co. Ltd., özellikle kalabalık ve mutfağına düşkün aileleri, stiline önem verenleri, yepyeni bir ürün ile tanıştırıyor. Samsung’un trio yeni üç kapılı kombi buzdolabı dikkat çekici özellikleriyle tüketicilere bir buzdolabından çok daha fazlasını sunuyor .

Samsung’un Fransız kapılı yeni kombi buzdolabı, 630 litre genişlikteki brüt iç hacmiyle tüketicilere yiyeceklerini rahatlıkla muhafaza edebilecekleri bir alan yaratırken yiyeceklerin sağlıklı ve uzun süreli korunmasını sağlıyor. Altan dondurucu bölmesi ve iki kapısıyla 3 kapılı geniş kapasiteli ve çok kullanışlı bir buzdolabı olan Samsung Trio 3 Kapılı Kombi Buzdolabı’nın üst rafı diğer buzdolaplarına göre yüzde 10 daha geniş bir alan yaratıyor.

Üstelik, Samsung Trio 3 kapılı kombi buzdolabının ergonomik iç hacmi kullanıcılara büyük bir kullanım özgürlüğü sunuyor. Şık ve kullanımı kolay iç raflar rahatlıkla temizlenebiliyor, ihtiyaca göre kolayca ayarlanıyor. Özel olarak geliştirilen Space Max teknolojisi sayesinde buzdolabının dış boyutları sabit tutularak iç hacim maksimum genişliğe çıkartılıyor. En yüksek teknolojiyle geliştirilen özel ve ince malzeme sayesinde elde edilen daha ince yan duvarlar yeni 3 kapılı kombi buzdolabında aynı boyuttaki buzdolaplarına göre daha geniş bir iç hacim sağlıyor.  Elde edilen bu daha geniş iç alan sayesinde ister doğum günü pastası, ister yılbaşı hindisi buzdolabına rahatlıkla sığabiliyor bu sayede büyük davetler de sorun olmaktan çıkıyor. 
 
Şık bir dış görünüme sahip olan Samsung Trio 3 kapılı kapılı kombi buzdolabının dış alanında yer alan su pınarı da adeta bir espresso makinesini andırıyor. İstenildiği anda soğuk su ve buz yapma özelliğine sahip olan su bölmesi sayesinde buzdolabının kapısı çok fazla açılıp kapanmıyor ve bu sayede enerji tasarrufu sağlanıyor.

Samsung Trio 3 Kapılı Yeni Kombi Buzdolabı farklı özellikleriyle dikkat çekiyor!
Samsung’un Trio 3 Kapılı Yeni Kombi Buzdolabı, dış tarafında bulunan LED Panel ile net ve okunması kolay bir ekran sağlarken iç kısmında bulunan LED ışıklandırma ise hem soğutucuyu hem de dondurucuyu aydınlatıyor ve aradıklarınıza kolayca ulaşmanıza olanak sağlıyor.
Twin Cooling Plus® teknolojisi ile birbirinden bağımsız çift fan buzdolabının her rafında ihtiyaç duyulan en uygun ortamı sağlıyor. Bu sayede dondurucunun havası kuru, buzdolabının havası nemli kalıyor ve gıdalar en iyi koşullarını koruyor. Twin Cooling Plus teknolojisi sayesinde meyve ve sebzelerin içindeki nem yüzde 70’e kadar muhafaza edilerek kokuların birbirine karışması engelleniyor.
 
Cool Select Pantry Alanı
Yiyeceklerin lezzetinin bozulmadan, sağlıklı ve taze bir şekilde saklanabilmesi için tasarlanmış Samsung’un Cool Select Pantry™ alanı buzdolabının içinde ayrı bir buzdolabı gibi işleyen bağımsız bir çekmecedir. Soft Freeze Mod, Quick Cool Mod, Chill Mod ve Cool Mod  olmak üzere dört farklı ayar arasından, saklanacak gıdanın türüne göre uygun olan istenilen seçenek tek bir tuşa dokunarak kolayca değiştirilebilmektedir.

Multi Flow - Eşit soğutma teknolojisi
Gelişmiş Multi Flow soğutma teknolojisi, yiyeceklerin tazeliğinin daha uzun süre korunması için buzdolabı içerisindeki soğutma koşullarını optimize ederken her rafın arka tarafında bulunan hava çıkışlarından elde edilen soğuk havayla tüm yiyeceklerin eşit olarak soğutulması da sağlanmaktadır.   Samsung’un yeni RFG23UERS No-Frost Kombi Buzdolabı 5.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

10 yılda 20 kat büyüyecek

TÜBİTAK Başkanından öğrencilere müjde

Intel ve BAU’dan iş birliği

Zirvede ‘Lucia’ sürprizi

Yapay zekâ hayatımızın ayrılmaz bir parçası olacak

Günümüzün Bilinmeyen Dünyası

Arşiv