KALİTE “fuarizmir”in

UFI üyesi üç fuarıyla dünya fuarcılık literatürüne giren İZFAŞ, düzenlediği uluslararası standartlardaki fuar, kongre ve organizasyonlarla Türkiye’de ilk kez TS EN ISO 9001:2015 ve The International Certification Network Belgesi’ni alarak fuarizmir’in marka değerini de artırdı. 

  • 0
  • 655
KALİTE “fuarizmir”in
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

UFI üyesi üç fuarıyla dünya fuarcılık literatürüne giren İZFAŞ, düzenlediği uluslararası standartlardaki fuar, kongre ve organizasyonlarla Türkiye’de ilk kez TS EN ISO 9001:2015 ve The International Certification Network Belgesi’ni alarak fuarizmir’in marka değerini de artırdı. 
 
İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri (İZFAŞ) ve fuarizmir, hizmet sektöründe referans olarak kabul edilen TS EN ISO 9001:2015 ve The International Certification Network belgesini almaya hak kazandı.

1998 yılında Türkiye’de K- Q TSE-ISO EN 9000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi’ni alan ilk fuarcılık şirketi ünvanını kazanan ve uygulamalarını bu doğrultuda sürdüren İZFAŞ, yaptığı çalışmalarla yine bir ilki başararak uluslararası kalitesini pekiştirdiğini tescilleyen Türkiye’deki ilk fuarcılık şirketi oldu.

Fuarcılık, kültür sanat işleri ile A Grubu Turizm ve Seyahat Acentası Hizmet Sunumları’nda belgelenen kalite politikasına göre İZFAŞ, müşterilerinin ihtiyaç ve memnuniyetlerini göz önünde bulundurarak dünyanın gelişmiş ülkelerinde kabul edilmiş standartlar ile hizmet sunduğunu resmi olarak belgeledi.
İZFAŞ, İzmir ve Türkiye ekonomisine katkı sağlamak, bunu geniş bir tabana yaymak amacıyla ağırlıklı hissesi İzmir Büyükşehir Belediyesinde olmak üzere; Ege Bölgesi Sanayi Odası, İzmir Ticaret Odası, Ege İhracatçı Birlikleri, İzmir Ticaret Borsası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ortaklığında 7 Şubat 1990 yılında kuruldu. Kuruluşundan bu yana İZFAŞ, diğer fuarcılık şirketlerinden farklı olarak, öncelikle ekonomiyi canlandıracak ve gelişmesini sağlayacak faaliyetlerde bulunuyor.
İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İZFAŞ, “Fuarlar ve Kongreler Kenti İzmir” hedefi doğrultusunda, ihtisas fuarcılığı ve sektörlere verdiği profesyonel destekle birlikte İzmir’i, dünya fuarcılığında söz sahibi bir kent haline getirebilme hedefiyle yurtiçinde ve yurtdışında yoğun temaslar yapıyor.
İZFAŞ, ortak aklı bulmak ve sektör bazında tek bir vücut olabilmek amacıyla her bir ihtisas fuarı için sektör temsilcilerinin yer aldığı Danışma Kurulları oluşturuyor. Yurtdışı/yurtiçi temsilcilikler ve dünyanın tanınmış fuarcılık şirketleri ile işbirliği girişimlerinde bulunuyor.

FUARİZMİR İLE ARTAN BAŞARI
İzmir’in gelişen fuarcılık potansiyeline cevap verebilmek ve sektörün önünde yeni ufuklar açmak amacıyla "katılanların işlerini büyütmesine yardımcı olmak" misyonu, "doğru ortam ve koşulları İzmir farkıyla sağlama" vizyonuyla 25 Mart 2015 tarihinde faaliyete geçen fuarizmir ise İzmir fuarcılığının itici gücü oldu.

Türkiye’nin en modern ve en büyük fuar merkezi fuarizmir’in faaliyete geçişinden sonra verilen fuarcılık hizmetleri ile düzenlenen organizasyonlar da yükselen bir ivmeyle başarı kazandı. Sektörlerin büyümesine ve gelişmesine destek olan fuar ile kongre, kurultay, kültürel, eğitsel ve sanatsal pekçok etkinliğe ev sahipliği yapan İZFAŞ ve fuarizmir; her yıl binlerce katılımcı ile milyonlarca ziyaretçiyi ağırlıyor, yeni iş anlaşmalarına zemin hazırlıyor.

Uluslararası standartlarda organizasyonlar yapan İZFAŞ’ın dinamik fuarları İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), Marble- Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı ve IF Wedding Fashion İzmir- Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı ise geçtiğimiz yıllarda Uluslararası Fuarlar Birliği’ne (UFI) üye oldu.

1947 yılında İEF ile UFI üyeliğine katılan İZFAŞ, Türkiye’nin birliğe üye ilk fuar organizatörü oldu. Fuarcılık alanında kalite sertifikasyonu veren, bu özelliği ile tüm dünyada bir prestij göstergesi kabul edilen UFI üyeliğine; Marble Fuarı 1998 yılında ülkemizin ilk UFI üyesi ihtisas fuarı olarak, 2014 yılında ise IF Wedding Fuarı kabul görüldü.

KALİTE POLİTİKASI
Düzenlenen organizasyonların İzmir bölge ve ülke ekonomisine ticari faaliyet ve tanıtım açısından katkı sağlaması amacıyla, çalışmalar yapmak, düzenlenen ulusal ve uluslararası fuar organizasyonu sayısını artırmak ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak Türkiye’de fuarcılığın gelişmesine katkıda bulunmak İZFAŞ’ın en önemli amacıdır.

Bu bağlamda; mesleki eğitim, bilgi ve beceriyi ön planda tutan bir ekip yaratarak, kaliteli hizmet anlayışını tüm şirketin benimsemesini sağlamak, uluslararası boyutları olan fuarcılık hizmetlerini kurum kültürü haline getirmek ve sürekli iyileştirmeyi sağlayarak hizmet kalitesini artırmak firmamızın kalite politikasıdır.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Optic World İzmir Fuarı kapılarını açtı

İzmir’in “gözü” bu fuarda olacak

Kapılarını rekorla kapattı

AGROEXPO’ya ziyaret

19.Agroexpo Açıldı

5 Gün Sonra Açılıyor

Arşiv