Kanada'da Çift Diploma

Bahçeşehir Koleji 100. Kampüsünü Fulford Academy'yi bünyesine katarak Kanada'da açmıştı. 2018-2019 eğitim öğretim yılından itibaren Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Lisesi ve Anadolu Lisesi öğrencileri bu kampüste yaz dönemleri fark derslerini alarak Kanada lise diploması da almış olacaklar.

  • 0
  • 580
Kanada'da Çift Diploma
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bahçeşehir Koleji 100. Kampüsünü Fulford Academy'yi bünyesine katarak Kanada'da açmıştı. 2018-2019 eğitim öğretim yılından itibaren Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Lisesi ve Anadolu Lisesi öğrencileri bu kampüste yaz dönemleri fark derslerini alarak Kanada lise diploması da almış olacaklar. Bu şekilde Kanada ve Amerika Birleşik Devletleri üniversitelerine başvurularında avantaj elde edecekler.
 
Kanada'daki bu okulda ayrıca İngilizce öğretim programlarına da gelebilecek ve dil seviyelerini ilerletecekler.
 
Kanada ve Türkiye'deki Bahçeşehir Koleji kampüslerinde öğrenciler ve öğretmenler ortak projeler yürütecekler. BAUSTEM'den bu yaz STEM öğretmen eğitimini alacak olan Kanadalı öğretmenlerle Türk partnerleri, iki ülke arasında ortak STEM projeleri yapacaklar.
 
Fulford Academy, 30 dönüm arsa üzerinde, dünyanın en güvenli bölgesi seçilen Brockville'de kurulmuş uluslararası yatılı bir okuldur. 35 ülkeden öğrencisi bulunan Fulford Academy, Türk öğrencilerini de artık bekliyor.
 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Afetlere uyum sağlayabilme becerileri geliştirilecek

Mars’a Seyahat için geri sayımı başlattı

Savaşların kaderini yapay zeka belirleyecek

Yapay zeka, yasasını bekliyor

Yapay zeka ile herkes için tarım mümkün

Kalite çıtası yükseldi

Arşiv