Karabağ’dan milli sporcuya destek

  • 0
  • 796
Karabağ’dan milli sporcuya destek
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir’de başarılarıyla göz dolduran milli jimnastikçi Filiznur İmer (12), Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ı ziyaret etti. Başkan Karabağ, milli sporcunun, dil terapisi dersi almak için istediği desteğe olumlu yanıt vererek, “Sen bizim yüz akımızsın. Senin için elimizden geleni yapacağız” dedi.
Başkan Karabağ, Filiznur İmer ve annesi Süreyya İmer ile birlikte makamında ağırladı. Henüz 19 aylıkken yüzde 94 zihinsel engelli ve otistik teşhisi konan ve annesinin çabalarıyla zihinsel engelini ortadan kaldıran Filiznur İmre, kendini spora adadı. Karabağ, annesinin yönlendirmesiyle jimnastik sporuna başlayan ve kısa sürede aldığı sayısız madalya ve derecelerle adından söz ettiren İmre ile yakından ilgilendi. Milli sporcu yanında getirdiği bazı madalyalarını Başkan Karabağ ile paylaştı.

DİL TERAPİSİ İÇİN DESTEK İSTEDİ
Aldığı madalyaları ve katıldığı şampiyonaları Karabağ’a anlatan anne Süreyya İmer küçük, konuşma zorluğu çeken Filiznur’un dil terapisi dersi alması gerektiğini belirterek yardım talep etti. Almak zorunda olduğu özel eğitimin saat başı olarak ücretlendirildiği, eşinin askeri ücret ile çalışmasından dolayı maddi imkanlarının bulunmadığını dile getiren anne Süreyya İmer, “Aynı zamanda bir Bayraklılı olarak da sizlerden kızın için destek bekliyorum” dedi.

HAREKETE GEÇTİ
Başkan Karabağ, milli sporcuyu Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne yönlendirerek, gerekli desteğin verilmesi talimatını verdi. Belediye tarafından aileye yılda bir kez olmak üzere Filiznur İmer’in dil terapisti ücretini karşılaması için nakdi yardım yapılacak. Ayrıca belediye yetkilileri, derneklerle temasa geçerek İmer’in eğitim bursu alması için harekete geçti.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv