Karabağlar Belediyesi bu yıl İEF’de

  • 0
  • 943
Karabağlar Belediyesi bu yıl İEF’de
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karabağlar Belediyesi bu yıl 85. kez kapılarını açacak olan İzmir Enternasyonal Fuarı’nda (İEF) yerini alacak. 3 No’lu hol içerisinde 100 metrekarelik alanda stant açacak olan Karabağlar Belediyesi, son 2,5 yılda yaptığı çalışmaların yanı sıra bundan sonra gerçekleştireceği projeleri“Gelecek Karabağlar’da” sloganıyla fuarın konuklarına anlatacak.

Türkiye’nin en önemli fuar organizasyonlarından biri olan ve 26 Ağustos – 4 Eylül tarihleri arasında kapılarını 85. kez açacak olan İzmir Enternasyonal Fuarı’na bu yıl Karabağlar Belediyesi de katılacak. 3 numaralı hol içerisinde, 100 metrekarelik alanda hazırlıklarını tamamlayan Karabağlar Belediyesi, fuarın ana temasının “İnovasyon” olması nedeniyle temasına uygun bir stant ile yerini alacak.

Yenilikçi yüzünü anlatacak
Karabağlar Belediyesi’nin yenilikçi yüzünü yansıtacağı standında bilgi, bilim ve insana duyarlı katılımcı projelerle gerçekleştirdiği etkinlikleri 10 gün boyunca vatandaşlarla paylaşacak. Ayrıca İEF süresince standı gezmeye gelen ziyaretçilere, 2 ayda bir çıkartılan “Karabağlar” dergisi de ücretsiz olarak verilecek.

Daha modern bir Karabağlar için çalışıyoruz
Göreve geldikleri günden beri ilk kez İEF’ye katıldıklarını belirten Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, fuarda belediyenin 2,5 yıllık çalışmaları hakkında genel bilgilendirmeler yapacaklarını söyledi. Gerçekleştirilen çalışmaların yanı sıra projelerin sunumu, tanıtımlarına da ağırlık vereceklerini vurgulayan Başkan Selvitopu, “Amacımız belediyenin çalışmalarını gerek İzmirli hemşerilerimize gerekse Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden fuara gelen vatandaşlarımıza anlatmak, onları bilgilendirmek. İEF’yi çok önemsiyoruz. ‘Gelecek Karabağlar’da’ sloganımızla daha çağdaş, daha modern bir Karabağlar yaratmak için projelerimizi hazırladık. Bunları bir bir hayata geçirerek 480 bin nüfuslu ilçemizin çehresini değiştireceğiz.” Dedi. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Marble İzmir 29’uncu kez açıldı

Tarım fuarı üreticinin ayağına gidiyor

Optic World İzmir Fuarı kapılarını açtı

İzmir’in “gözü” bu fuarda olacak

Kapılarını rekorla kapattı

AGROEXPO’ya ziyaret

Arşiv