Karabağlar Belediyesi’nden 5 milyon liralık destek

Karabağlar Belediyesi, ilçedeki öğrencilerin daha iyi fiziki ortama sahip okullarda eğitim alması için her yıl yaptığı boya, bakım ve onarım çalışmalarına bu yıl da tüm hızıyla devam ediyor.

  • 0
  • 272
Karabağlar Belediyesi’nden 5 milyon liralık destek
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karabağlar Belediyesi, ilçedeki öğrencilerin daha iyi fiziki ortama sahip okullarda eğitim alması için her yıl yaptığı boya, bakım ve onarım çalışmalarına bu yıl da tüm hızıyla devam ediyor. Başkan Selvitopu göreve geldiği süreçten bu zamana kadar yaklaşık 5 milyon TL’lik bir kaynak okullar için kullanıldı.
 
Karabağlar Belediyesi yeni eğitim - öğretim yılında, geleceğimiz olan çocuklarımızı daha iyi ve ferah ortamlarda eğitim görebilmeleri için  başlattığı çalışmalar aralıksız sürüyor. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu göreve geldiğinden bu yana okullar için ihaleye çıkan ve bunun yanı sıra Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin de yürüttüğü çalışmalar kapsamında ilçedeki 100’ü aşkın okulun  ihtiyaçları karşılandı.

İlkokulların eğitime erken başlaması ve çocukların sıkıntı çekmemesi için bu yıl ilkokullardaki boyama ve tamirat işlerini erken tamamlayan ekipler,  ayrıca ilçedeki diğer tüm okullar için yaptıkları çalışmalara ihtiyaç halinde yıl boyunca yine devam edecek. 

Eğitim ve sağlığa büyük önem veriyoruz
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu göreve geldiğinden bu güne kadar koordineli bir şekilde devam eden çalışmalarda şu ana kadar 5 Milyon TL’lik bir kaynak okulların fiziki şartlarının iyileştirilmesi için eğitime aktarıldı.  Karabağlar’da eğitimi de oldukça önemsediklerini ve  her zaman eğitime destek olacaklarını belirten Başkan Selvitopu,  “Eğitim ve sağlık bizim olmazsa olmazımız. Pek çok hizmet alanında tasarruf yapılabilir ancak eğitim ve sağlıkta tasarruf söz konusu olamaz. Okullarımızın hepsine destek olmaya çalışıyoruz. Bizim görevimiz öğrencilerimizin iyi ortamlarda,  iyi yetişmelerine katkı koyabilmek. Bundan sonra da desteklerimiz imkanlar ölçüsünde devam edecek.” diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv