Karabağlar’a yeni semt merkezi

  • 0
  • 505
Karabağlar’a yeni semt merkezi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karabağlar Belediyesi sosyal belediyecilik alanında hizmetlerini arttırmak ve ilçede daha çok vatandaşa ulaşabilmek için bir semt merkezini daha hayata geçirdi. Aşık Veysel Mahallesi’nde hizmete giren yeni semt merkeziyle bölgede yaşayan Karabağlarlılar kurs ve etkinliklerden daha etkin bir şekilde yararlanacak.

Karabağlar Belediyesi bölge halkının kurs ve belediye etkinliklerden daha fazla faydalanmaları için bünyesine yeni bir semt merkezi dahil etti. Merkezin açılışına Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP İzmir Milletvekili Adayı Sevda Erdan Kılıç, Karabağlar Kent Konseyi Başkanı Seniye Nazik Işık, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

‘Aşık Veysel Mahallesi Semt Merkezi’ açılışında konuşma yapan Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, kentli olmanın önemine değindi. Bu yeni merkezin vatandaşla belediye arasında bir köprü vazifesi göreceğini ifade eden Sevitopu, “Yeni hayata geçirdiğimiz semt merkezimizle burada yaşayan insanlarımızla doğrudan iletişim kurarak, biraraya geleceğiz. Onlarla farklı etkinliklerde buluşacağız. Semt merkezinde çeşitli kurs ve eğitimlerle vatandaşlarımıza daha yakından hizmet vereceğiz. Bundan sonraki amacımız bütün mahallelere birer semt merkezleri kurmak.” dedi.

Kentsel Dönüşümün takipçisi olacağız
Başkan Selvitopu bölge halkının sıkça sorduğu bölgede ve Karabağlar genelinde ki kentsel dönüşüm için açıklamalarda bulundu. Seçim sonrasında yeni kurulacak hükümetle birlikte projelerin de net olarak ortaya çıkacağını belirten Selvitopu, “Bizim bakışımız bellidir, yerinde dönüşüm olmalıdır. Kimsenin yerinden yurdundan olmaması, hak ve adaletin sağlanarak herkesin kabul edebileceği bir proje ortaya konmalıdır. Vatandaşımızı hiçbir şekilde ranta kurban etmeyiz, rant olacaksa bu ranttan hak sahipleri ve kamu yararlanacak. Bu konunun takipçisi olacağız. Amacımız, Karabağlar’da düzenli kent yaratarak orada yaşayan insanları rahat ettirmek.” dedi.

Aşık Veysel Mahalle Muhtarı Ahmet Tuna, Başkan Selvitopu’na teşekkür çiçek sundu. Belediyenin mahalleleri için çok önemli bir ihtiyacın giderildiğini belirten Tuna, “Böyle bir semt merkezinin mahallemize kazandırdıkları için belediye başkanımıza, bürokratlarımıza ve emeği geçen işçi kardeşlerimize, mahallemiz adına çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Mahalle sakinlerinden yoğun ilgi gören Selvitopu, Aşık Veysel Mahallesi Semt Merkezi’nin açılışını konukları ve çocuklarla birlikte gerçekleştirerek, mahalle sakinlerine yeni semt merkezini gezdirdi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya ailesinin acı günü

İlk tadıma tam not

Kınık'ta Coşkulu kutlama

Konak’ın parklarında 23 Nisan coşkusu

Spor Salonu İçin Koştular

Hasta çocuklar unutulmadı

Arşiv