Karabağlar’da asfalt çalışmaları aralıksız devam ediyor

Karabağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçenin birçok noktasında yıpranan ve aşınan yollarda asfaltlama ve yama çalışmalarını hızlandırdı.

  • 0
  • 434
Karabağlar’da asfalt çalışmaları aralıksız devam ediyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karabağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçenin birçok noktasında yıpranan ve aşınan yollarda asfaltlama ve yama çalışmalarını hızlandırdı. Ocak ayından bu yana İZBETON’dan 55 bin ton asfalt temin edilirken, Belediye’nin Gediz Asfalt Şantiyesi’nde ise 4 bin 500 ton asfalt üretildi.

İlçe’deki asfaltlama çalışmaları Karabağlar Belediyesi ekipleri tarafından aralıksız devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi(İZBETON) tarafından da desteklenen çalışmalar ilçenin bir çok noktasında sürüyor. Vatandaşlardan gelen istekler doğrultusunda çalışmalarını hızlandıran Karabağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ara sokaklarda yıpranan ve bozuk olan yolların bakım, onarım asfalt ve yama çalışmalarını kısa sürede tamamlıyor.

Çalışmalar aynı yoğunluk ile devam edecek
Daha güzel ve yaşanabilir bir Karabağlar için çalışmaları sürdüren ekipler, muhtar ve vatandaşların isteklerine kısa sürede çözüm buluyor. Çalışmaların aksamadan devam etmesi için  Ocak ayından bu yana İZBETON’dan 55 bin ton asfalt temin edilirken, belediyenin kendi tesisi olan Gediz Asfalt Şantiye’de ise 4 bin 500 ton asfalt üretildi. Son yapılan ve asfaltlanan yollar ile ilçe pırıl pırıl bir görünüme kavuştu. Çalışmalar bundan sonra da aynı yoğunluk ve düzenle devam edecek.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Engelsiz yaşam’ için yol yardım desteği

Menderes’te İlk Meclis

Bornova’nın zenginliğini ortaya çıkaracağız

Ekmek 5 TL

Buca'da ilk meclis

İlk ziyaret Kaymakam Fatih Aksoy’a

Arşiv