Karabağlar'da dostluk kazanıyor

Karabağlar Kent Konseyi Sivil Toplum Kuruluşları Meclisi tarafından düzenlenen "Sivil Toplum Kuruluşları Arası Halı Saha Futbol Dostluk Turnuvası" açılışı Karabağlar'da yapıldı.

  • 0
  • 433
Karabağlar'da dostluk kazanıyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karabağlar Kent Konseyi Sivil Toplum Kuruluşları Meclisi tarafından düzenlenen "Sivil Toplum Kuruluşları Arası Halı Saha Futbol Dostluk Turnuvası" açılışı Karabağlar'da yapıldı. Karabağlar'da bulunan STK'ların birlik ve beraberliğini pekiştirmek amacı ile yapılan turnuvaya 28 takım katıldı.

Karabağlar Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nün katkılarıyla düzenlenen "Sivil Toplum Kuruluşları Arası Halı Saha Futbol Dostluk Turnuvası" açılışı Yurtoğlu Mahallesi Futbol Halı Sahası'nda yapıldı. Karabağlar'da sivil toplum kuruluşlarının birlik ve beraberliğini pekiştirmek amacı ile düzenlenen turnuvaya 28 takım katıldı. Turnuva maçları Yurtoğlu Mahallesi Halı sahası ve Doğan Emültay Spor Tesisleri'nde yapılacak. Son maçın 6 Mayıs tarihinde oynanacağı turnuvanın ödül töreni ise 19 Mayıs'ta yapılacak.

Dostluk turnuvası açılışına Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, Karabağlar Kent Konseyi Başkanı Seniye Nazik Işık, Bozyaka Spor Külübü Başkanı Selahattin Kayaoğlu, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar ve STK temsilcileri'nin katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Karabağlar Kent Konseyi Başkanı Seniye Nazik Işık, turnuvanın dostluk ve kardeşlik içerisinde geçeceğine inandığını söyleyerek, turnuvaya katılan STK'lara ve desteği geçenlere teşekkür etti.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu yaptığı konuşmada, turnuvanın dostluk ve kardeşlik duyguları içerisinde geçeceğine inandığını belirterek turnuvaya katılan takımlara başarılar diledi. Turnuva öncesi milletin iradesini ortaya koyduğu gün olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı da kutlayan Selvitopu, milletin iradesi için mücadele veren Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarını şükranla andı. Turnuvanın organizasyonunda emeği geçenlere teşekkür eden Selvitopu, "Turnuva yapmaktaki amacımız sivil toplum kuruluşlarının birbiriyle olan iletişimini, sosyal ilişkilerini güçlendirmek. Yerel yönetimle, kent konseyiyle ortak görüş oluşturarak sosyal iletişimi de güçlendirmek istiyoruz" dedi.

Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak istiyoruz
Karabağlar için sporun önemli olduğuna değinen Selvitopu, yerel yönetim olarak altyapısını oluşturmayı hedeflediklerini belirterek,"Gençlik Merkezi projesinde son aşamaya gelindi, onay alındıktan sonra bu projeyi başlatacağız ve önemli bir spor merkezini oluşturacağız. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmanın bir yoluda spor ve kültür sanat faaliyetleridir. Belediye olarak bunları yaygınlaştırmaya çalışıyoruz. Her semte bir kültür merkezi, sosyal merkez ya da sportif aktivitenin olacağı yerler yaratmaya çalışıyoruz" dedi. Turnuvaya katılımın geniş olduğunu belirten Selvitopu, centilmenlik içerisinde turnuvanın geçmesini diledi.

Turnuva öncesinde turnuva takımlarıyla toplu fotoğraf çektiren Başkan Selvitopu, turnuva'nın ilk maçı olan Tokat - Öz Aksaraylılar mücadelesinde başlama vuruşunu Bozyaka Spor Kulübü Başkanı Selahattin Kayaoğlu ile yaptı. Doğan Emültay Spor Tesisleri'ne de ziyarette bulunan Başkan Selvitopu, burada ki takımlarada başarılar dileyerek toplu fotoğraf çekildi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv