Karabağlar’da toplu sözleşme imzalandı

Çalışanlarının her fırsatta yanında olan, onların hak ve hukuklarını koruyan çalışmalara imza atan Başkan Muhittin Selvitopu, Belediye’de görev yapan 110 kadrolu işçiyle iyi şartlarda toplu sözleşme imzaladı.

  • 0
  • 360
Karabağlar’da toplu sözleşme imzalandı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Çalışanlarının her fırsatta yanında olan, onların hak ve hukuklarını koruyan çalışmalara imza atan Başkan Muhittin Selvitopu, Belediye’de görev yapan 110 kadrolu işçiyle iyi şartlarda toplu sözleşme imzaladı.
Karabağlar Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında imzalanan ve 1 Mart 2018 tarihinden itibaren iki yıl geçerli olan toplu sözleşmeye göre 110 kadrolu işçiye ilk yıl için yevmiyelerine yüzde 13 oranında ikinci yıl ise enflasyon + yüzde 2 oranında zam yapılacak.
 
Karabağlar Belediyesi’ne ait Gediz Asfalt-Şantiye’de düzenlenen toplu sözleşme törenine Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Belediye İş Sendikası 4 No’lu Şube Başkanı Ayhan Doğan, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, belediye bürokratları, sendika yönetim kurulu üyeleri ve çalışanlar katıldı.
 
Çalışanlarımızın her zaman yanındayız
Karabağlar Belediyesinin imkanlarının dar olduğunu ama dar diyerek ne çalışanları ne de işçileri ihmal ettiklerini belirten Başkan Selvitopu “Daha iyi olsun çabasındayız. Daha güzel şeyler yapmak hedefindeyiz. İlçede de tek hedefimiz var. Hizmet etmek ve hizmet kalitemizi yükseltmek. Görevlerimizi ne kadar iyi yaparsak 500 bin insanımıza iyi hizmet etmiş oluruz. Bunu sağlayacak olan da sizlersiniz. İş yapılırken atılan her adım çok önemli. Bütçe imkanlarımız el verdiği sürece de sizlerin yanında olmaya çalışıyoruz. Bugünkü toplu sözleşmeyi de uzlaşı içinde imzalayacağız. Helal olsun hayırlı olsun. Güle güle harcayın” diye konuştu
 
Başkan Selvitopu’na teşekkür
Belediye İş Sendikası 4 no’lu şube başkanı Ayhan Doğan ise verilen zam oranları için Başkan Selvitopu’na teşekkür etti. İşçi, memur şirket personeli tüm çalışanların maaşlarının bir gün önceden yattığına dikkat çeken Doğan “Bu tamamen Başkanımızın emekçiye bakışından kaynaklanıyor. Biz istediğimizi aldık alacağımız bir kuruş yok. Bundan sonra şuna daha dikkat edeceğiz. Başkanımız Karabağlar halkı için nasıl hizmet ediyorsa bizde aynı şekilde çalışacağız. Bu sözleşme hayırlı olsun Başkanımız Muhittin Selvitopu’nun sonuna kadar yanındayız” dedi
 
Başkan’a teşekkür çiçeği
Toplu sözleşme imza töreninin ardından Başkan Selvitopu’na işçiler teşekkür çiçeği sunarken, Başkan Selvitopu, sendika başkanı ve bürokratlar daha sonra işçilerle birlikte yemek yedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv