Karabağlar'ın sokakları mis gibi kokacak

  • 0
  • 550
Karabağlar'ın sokakları mis gibi kokacak
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karabağlar'da yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte çöp konteynırlarında oluşan kötü koku ve mikrobun giderilmesi için bir takım önlemler alındı. Buna göre çöp konteynırlarına parfümlü ve ilaçlı köpük sıkılarak hem Karabağlar'ın sokakları mikroplardan arındırılacak hem de mis gibi kokacak. Halkın sağlığına önem veren ve vatandaşların hijyenik bir ortamda yaşaması için çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri uygulama kapsamında 17 ton dezenfekte ilacı ve 1 ton koku giderici kullanacak.

Karabağlar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri çöplerde oluşan mikrop ve kötü kokunun önüne geçmek için önemli adımlar attı. Çöp toplamak için sokakları dolaşan ekipler,  kamyonlarda bulunan tanklardaki parfümlü ve ilaçlı köpükleri konteynırlara sıkarak daha hijyenli bir hale getirmeye başladı.  Ekipler ayrıca, konteynır altlarına da kireç sıkarak haşere ve böceklerin oluşmasının da önüne geçiyorlar.

Yıl boyunca uygulama devam edecek
Karabağlar Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri yıl sonuna kadar bu uygulamaya aralıksız olarak devam edecek. Halkın sağlığına önem veren ve vatandaşların hijyenik bir ortamda yaşaması için çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri uygulama kapsamında 17 ton dezenfekte ilacı ve 1 ton koku giderici kullanacak. Ekipler özellikle yaz ayı boyunca günde çift vardiya çalışarak kokunun ağırlıkta olduğu pazar yerleri, balıkçılar gibi yerlerde daha yoğun hizmet verecek.

Vatandaşlar da bu yeni uygulamadan son derece memnun olduklarını ifade ederek, temiz bir Karabağlar yaratmak adına yaptıkları çalışmalardan dolayı Karabağlar Belediyesi ekiplerine teşekkür ettiler.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya ailesinin acı günü

İlk tadıma tam not

Kınık'ta Coşkulu kutlama

Konak’ın parklarında 23 Nisan coşkusu

Spor Salonu İçin Koştular

Hasta çocuklar unutulmadı

Arşiv