Karataş, seferberlik ilan ediyoruz

  • 0
  • 1.550
Karataş, seferberlik ilan ediyoruz
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

“Ülkede birlik, Ülküde birlik ve İzmir’de birlik” sloganıyla il kongresi çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş, yeni dönemde nasıl bir yerel siyaset anlayışı sergileyeceklerini anlattı. Karataş, “geniş bir yapı” vurgusunu yaparken tüm mensuplarını aktif hale getireceklerini söyledi.

Kongre çalışmalarını delegelerle ve yeni ilçe yönetim kurullarıyla bir araya gelerek sürdüren il başkanı Necat Karataş, genel seçimlere geniş bir yapıyla gireceklerini, bu sebeple tüm partililere önemli görevler düştüğünü söyledi. “Ben İzmir’e ve Türkiye’ye hizmet etmek istiyorum diyen herkes bizimle birlikte olmalıdır. Türkiye AKP zihniyetinden, İzmir de statükocu CHP anlayışından ancak böyle topyekün bir seferberlikle kurtulur.” Dedi.

Çalışmaları doğrultusunda sık sık ilçe başkanları ve teşkilatlarıyla bir araya gelen Karataş, Yapılacak olan 7 Haziran 2015 seçimlerinin önemini ifade ederken şunları söyledi; “bu seçimler Türkiye için son dönüm noktasıdır. Tabir-i caizse son çıkıştır. Bu öneme binaen hazırlıklarımızı yapmak zorundayız. Her Ülkücüyü büyük vazifeler bekliyor. Danışma kurullarımız ve seçim çalışma merkezlerimizle büyük seçim yapıları kuracağız. Her Türk Milliyetçisini aktif görevler bekliyor.

Üye Seferberliği
Gönlü MHP ile olan herkesi, partimizin çatısı altında buluşmaya çağırıyoruz. Kongreden hemen sonra zaten açık olan üye kayıtlarımızı seferberliğe dönüştüreceğiz. İzmir ile buluşma kararlılığımızda bu önemli bir safha olacak.

Seçim projelerimiz hazır
“Eğitim, planlama ve uygulama” safhalarından oluşan çalışma projelerimiz hazır. Vizyonu geniş, misyonu güçlü teşkilatlarımızla İzmir’de çok şeyi değiştireceğiz. İzmir’in MHP ile buluşmasına karşı hiçbir en gel yok.  Tüm dava arkadaşlarımı, “ülkede birlik, ülküde birlik ve İzmir’de birlik” anlayışımıza çağırıyorum” dedi…

İl Başkanı Necat Karataş bugün de Ödemiş, Tire, Kiraz, Beydağ ve Bayındır ilçe teşkilatlarıyla bir araya gelecek.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv