KARBEM öğrencilerinden LGS’de yüzde 98’lik başarı

Karabağlar Belediyesi tarafından eğitimde fırsat eşitliği ile öğrencilerin ücretsiz eğitim almasını sağlayan Karabağlar Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi (KARBEM) öğrencileri, Liseye Geçis Sınavı’nda (LGS) aldıkları puanlarla bir kez daha gurur yaşattılar.

  • 0
  • 590
KARBEM öğrencilerinden LGS’de yüzde 98’lik başarı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karabağlar Belediyesi tarafından eğitimde fırsat eşitliği ile öğrencilerin ücretsiz eğitim almasını sağlayan Karabağlar Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi (KARBEM) öğrencileri,  Liseye Geçis Sınavı’nda (LGS) aldıkları puanlarla bir kez daha gurur yaşattılar.
Tüm öğrencilerin merakla beklediği Liseye Geçiş Sınavları(LGS) sonuçları açıklanırken, Karabağlar Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi (KARBEM)'e giderek sınavlara hazırlanan öğrenciler yüzde 98.75 oranında başarı sağladı.
 
Farklı okulları tercih ettiler
Toplam 322 öğrencinin katıldığı sınavlarda, 1 öğrenci İstanbul Erkek Lisesi'ne, 2 öğrenci Fen Lisesi'ne, 2 öğrenci Atatürk Lisesi'ne, 3 öğrenci Bornova Anadolu Lisesi'ne, 3 öğrenci İzmir Kız Lisesi'ne, 3 öğrenci Sosyal Bilimler Lisesi'ne, 5 öğrenci İmam Hatip Liselerine, 11 öğrenci ise Meslek Liselerine ve 278 öğrenci Anadolu Lisesi'ne yerleşti.  Bunların dışında 4 öğrenci ise nakil sürecinde şansını tekrar deneyecek.
 
Başkan Selvitopu öğrencileri kutladı
Başkan Muhittin Selvitopu, okullarına yerleşen tüm gençleri tebrik ederek, bundan sonra da aynı kararlılık ve azimle üniversite sınavlarında da başarılı olup ülkemize faydalı birer birey olmalarını istedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kent İçinde Kütüphane, Kütüphane İçinde Kent Kültürü

İletişim ve Beden Farkındalığı Serüveni

Fransa’da kariyer fırsatı

Ünlü isimler Egeli öğrencilerle buluştu

Çocuk Gelişimi ve Meslek Edindirme kursu yeniden

418 projeye Tübitak desteği

Arşiv