Karşıyaka Bülent Zeren’i unutmadı!

Türkiye'nin en önemli spor hekimlerinden biri olan, Karşıyaka’nın ve Kaf Sin Kaf’ın iz bırakan efsanelerinden Op. Dr. Bülent Zeren, vefatının birinci yıl dönümünde Doğançay Mezarlığı’ndaki kabri başında anıldı. Duygu dolu anların yaşandığı törende bir araya gelen dostları ve sevenleri; Karşıyaka sevdası, spor hekimliğine sağladığı büyük katkılar ve örnek kişiliğiyle Zeren’e dair anılarını paylaştı, sevgi, saygı ve özlemlerini dile getirdi.

  • 0
  • 769
Karşıyaka Bülent Zeren’i unutmadı!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

“EMANETİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ”
Op. Dr. Bülent Zeren’in Karşıyaka’nın en önemli değerlerinden biri olduğunu söyleyen Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay “Bülent Zeren benim de 20 yıldır tanıdığım ve yan yana ameliyatlar yaptığım, çok değerli bir insandı. Onun bıraktığı her şey bize emanet. Karşıyaka daima gururla adını yaşatacak ve manevi mirasına sahip çıkacaktır. Bülent ağabeyimizi, aramızdan ayrılışının birinci yıl dönümünde büyük özlem, sevgi ve saygıyla anıyoruz” dedi.

“GERÇEK BİR KARŞIYAKA SEVDALISIYDI”
Dr. Bülent Zeren´in vefatının ardından, başkanlığını yaptığı Karşıyaka Spor Adamları Derneği´nde (KARSAD) bayrağı devralan, Karşıyaka Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Diker de “Bülent Ağabey’i anlatacak kelime bulamıyorum. O vefa adamıydı, o sporcuların dostuydu, o gerçek bir Karşıyaka sevdalısıydı… Onu çok özlüyoruz. Bizlere emaneti olan adını yaşatmak için elimizden geleni yapacağız. Sağlığında çok önem verdiği ve büyük emeklerle kendine ait konutta Ekrem Güçsav’la kurduğu, yüzlerce Kaf Sin Kaf’lının anılarının sergilendiği, ‘Karşıyaka Spor Tarihi Müzesi’nin kapılarının Karşıyakalılara tekrar açılması en büyük dileğimizdir” diye konuştu

YORUM YAZ
Diğer Haberler

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

İzmir'den Topluma Uzanan 5 Kadın Eline Ödül

EGİAD genç sporcular için yola çıktı

Mersin’den şampiyonlukla döndü

Fenerbahçe'ye 2'ci Urlalı

Arşiv