Karşıyaka Çarşı’da 6 bin kişilik iftar

Ramazan Ayı boyunca farklı mahallelerde iftar sofraları kuran Karşıyaka Belediyesi, en büyük organizasyonu Kadir Gecesi’nde gerçekleştirdi.

  • 0
  • 523
Karşıyaka Çarşı’da 6 bin kişilik iftar
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ramazan Ayı boyunca farklı mahallelerde iftar sofraları kuran Karşıyaka Belediyesi, en büyük organizasyonu Kadir Gecesi’nde gerçekleştirdi. Karşıyaka Çarşı’da düzenlenen iftar yemeğinde, her kesimden yaklaşık 6 bin kişi aynı sofranın etrafında buluştu.
 
850 METRELİK DEV SOFRA
Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın ev sahipliğindeki organizasyon için Çarşı ve yan sokaklarında toplam 850 metrelik sofra kuruldu. Dualarla açılan iftarda, katılımcılara çorba, köfte, pilav, tatlı ve iftariyelikten oluşan menü ikram edildi. CHP İzmir Milletvekili Kani Beko’nun da katıldığı 6 bin kişilik iftarda; birlik, beraberlik ve hoşgörü mesajları verildi.
 
“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”
Tüm katılımcılara teşekkür eden Başkan Tugay “Böylesi buluşmalar, bizi biz yapan değerleri anımsama, güç ve cesaret toplama, sevinç ve mutluluklarımızı paylaşma zamanlarıdır. Kadınıyla erkeğiyle, yaşlısıyla genciyle Karşıyaka olarak; ülkemize harika bir örnek sunmaya, İzmir’in dağlarında esen çiçeklere Karşıyaka rüzgârımızı ve duruşumuzu eklemeye devam edeceğiz. Bu sofra asıl bu yüzden çok değerli, anlamlı ve güzel. Hep güzelliklerde buluşalım, çoğaltalım ve yürüyelim. Tasada ve kıvançta daima “Biz büyük bir aileyiz, Karşıyaka da bizim evimiz” diyelim. Karşıyaka Belediyesi olarak, hep bu amaç için çalışıyoruz ve çalışacağız” dedi.
 
BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI
Milletvekili Kani Beko da “Bu güzel organizasyonu düzenleyen ve bizlere bu sofrayı sunan Karşıyaka Belediyemize ve Başkanımız Cemil Tugay’a teşekkür ediyorum. Önümüzde Şeker Bayramı var. Bayramımızın şeker tadında geçmesini diliyorum. Her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bir süreçten geçtiğimizi hepimizin anlaması gerektiğini buradan bir kez daha ifade etmek istiyorum. Tüm Karşıyakalıları ve İzmirlileri sevgi ve saygıyla selamlıyorum” diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv