Karşıyaka Çocuk Tiyatrosu kuruldu…

Karşıyaka Sanat Derneği, “Karşıyaka Çocuk Tiyatrosu”nu kurdu. Karşıyaka'da tiyatro sevgisini aşılamak amacıyla kurulan çocuk tiyatrosu çalışmalara Mart ayı içinde başlayacak.

  • 0
  • 663
Karşıyaka Çocuk Tiyatrosu kuruldu…
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karşıyaka Sanat Derneği, “Karşıyaka Çocuk Tiyatrosu”nu kurdu. Karşıyaka'da tiyatro sevgisini aşılamak amacıyla kurulan çocuk tiyatrosu çalışmalara Mart ayı içinde başlayacak. Tiyatroda 6-14 yaş grubunun yer alacağını ifade eden Karşıyaka Sanat Derneği (KARSAN) tiyatro ve drama yöneticisi Murat  Akkaya, “6 aylık çalışma döneminden sonra ilk oyunumuzu Karşıyaka’da sergileyeceğiz ve Karşıyakalıların huzuruna çıkacağız” dedi.

Adını çeşitli tiyatro çalışmalarının yanı sıra Komedi Dans Üçlüsü’nde kurucu olarak duyuran ve haklı bir üne kavuşup o dönem star olan Karşıyakalı Murat Akkaya'nın yöneteceği “Karşıyaka Çocuk Tiyatrosu” çalışmalarını Bostanlı Gode Cengiz Tesisleri salonunda yapacak. Karşıyaka Çocuk Tiyatrosu yöneticisi Murat Akkaya, "Çalışmalarımıza Mart ayında başlamayı hedefledik. Kursiyer olarak 6-14 yaş grubu kız-erkek çocuklarımızın kayıtları devam ediyor. İlk etapta drama ve tiyatro dersleri vereceğiz. Ardından da onları sanatçı olarak yetiştirip kendi oyuncularımızla oyun sergilemeye başlayacağız. 6 aylık süreden sonra ilk oyunumuzu Karşıyaka'da halk önünde sergilemeyi hedefledik. Müracaat için 0-544-7351912 numaralı telefondan ayrıntılı bilgi alınabilinir" dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv