Karşıyaka için en iyisini yapmak zorundayız

  • 0
  • 501
Karşıyaka için en iyisini yapmak zorundayız
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Vatandaşların sorunlarını ilk ağızdan dinlemek ve en kısasürede çözüm üretmek için çalışan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin MutluAkpınar, mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Mahallelerdeki sorunlarıdinleyen Akpınar, seçimlerin ardından yapılan çalışmaları ve mevcut sorunlarailişkin çözüm yöntemlerini anlattı.

 

TEK TEK ÇÖZECEĞİZ

Gondol Kafe’deki buluşmaya muhtarlar tam kadro katıldı.Mahallelerdeki eksikler hakkında bilgi alan Başkan Akpınar, sorunları öncelikve aciliyete göre sıraladıklarını ve zaman kaybetmeden çözüm ürettiklerinisöyledi. İlçe belediyeler düzeyinde ilk kez kurulan Muhtarlar Masası’nın etkinbir şekilde çalışmalarına devam ettiğini belirten Akpınar, geride kalan süreçteönemli bir yol kat ettiklerini, bundan sonra da tüm sorunları tek tekçözeceklerini dile getirdi.

 

“BİZ BİR AİLEYİZ”

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Muhtarlarbenim en yakın danışmanlarım. Sizler sorunları tespit edeceksiniz, bizlerçözeceğiz. İşbirliğini artırmak için Muhtarlar Masası’nı kurduk ve son dereceverimli bir çalışma yürütüyoruz. Biz bir bütünüz ve 5 yıl boyunca aile gibiyaşayacağız. Çok önemli işler yapacağımızdan eminim. Çünkü Karşıyaka’da eniyisini yapmak zorundayız. Rutin işlerin dışına çıkıp hayal dünyamızıgeliştirmeliyiz” dedi.

 

“EKSİKLER TAMAMLANIYOR”

Karşıyaka Muhtarlar Derneği Başkanı Fuat Pusat ise“Sorunlarımızın tek tek çözülmesinden mutluluk duyuyoruz. Var olaneksiklerimizin de kısa sürede tamamlanacağına inanıyoruz. Muhtarlar Masasıuygulamanız, diğer ilçelere de örnek olmaktadır. Yaptığınız her iyi işte sizedestek olacağız” diye konuştu.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

İkinci dönemin ilk adımı: Esnaf Masası

Urla’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Arşiv