Karşıyaka İEF’ye hazır

Karşıyaka Belediyesi, bu yıl 87’ncisi gerçekleşecek İzmir Enternasyonal Fuarı için hazırlıklarını tamamladı.

  • 0
  • 320
Karşıyaka İEF’ye hazır
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karşıyaka Belediyesi, bu yıl 87’ncisi gerçekleşecek İzmir Enternasyonal Fuarı için hazırlıklarını tamamladı. Yenilenen Atatürk, Annesi ve Kadın Hakları Anıtı’nın dev maketi ile Evrensel Çocuk Müzesi’nden taşınan dinozor replikalarının da yer alacağı 250 metrekarelik Karşıyaka standı, her yıl olduğu gibi fuara damga vuracak.

7 EYLÜL’DE AÇILIYOR
Yerelden uluslararası boyuta uzanan projeleriyle adından söz ettiren Karşıyaka Belediyesi, 87. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda da farkını ortaya koyacak. Belediye, 7 - 16 Eylül tarihleri arasında Kültürpark Fuar Alanı'nda gerçekleşecek organizasyona 250 metrekarelik bir stantla katılacak. 3. Hol’de bulunan stantta, ilçenin simgesi olan ve baştan sona yenilenen Atatürk, Annesi ve Kadın Hakları Anıtı’nın 7 metrelik dev bir maketi yer alacak. Türkiye’de ilk olan Karşıyaka Belediyesi Evrensel Çocuk Müzesi ve Eğitim Kampüsü’nden taşınacak dinozor replikaları da ziyaretçileri selamlayacak.

DOLU DOLU 10 GÜN
Fuar boyunca Karşıyaka’nın doğal ve kültürel zenginlikleri ile belediyenin eğitim, kültür, teknoloji ve çevre gibi farklı alanlardaki örnek projeleri tanıtılacak. Üretici Kadın Kooperatifi’ne ayrılan bölümde de el emeği göz nuru ürünler sergilenecek ve satışa sunulacak. Ayrıca halk oyunları, jimnastik ve modern dans gösterileri, çocuklara yönelik aktiviteler ile sportif faaliyetler de fuara renk katacak.

“ZENGİNLİKLERİMİZİ PAYLAŞACAĞIZ”
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Türkiye'nin en büyük ve köklü fuar organizasyonlarından biri olarak olan İEF’ye ve Karşıyakamıza çok yakışacak bir stantla ziyaretçilerimizi ağırlamaya hazırlanıyoruz. Fuarda yatırım ve hizmetlerimizi geniş kitlelere aktaracağız, güzelliklerimizi ve zenginliklerimizi paylaşacağız. Etkinlik ve sürprizlerimizle de tüm ziyaretçilerin keyifli vakit geçirmesini sağlayacağız. Herkesi standımıza bekliyoruz” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Optic World İzmir Fuarı kapılarını açtı

İzmir’in “gözü” bu fuarda olacak

Kapılarını rekorla kapattı

AGROEXPO’ya ziyaret

19.Agroexpo Açıldı

5 Gün Sonra Açılıyor

Arşiv