Karşıyaka Sanat Derneği’nden muhteşem konser…

Karşıyaka Sanat Derneği’nin Kızılay’ın 155. Kuruluş Yıl dönümü etkinlikleri için Türk Kızılay Karşıyaka Şube Yararına düzenlediği ‘Karşıyaka İYİLİK için Şarkı Söylüyor’ konseri muhteşem geçti.

  • 0
  • 447
Karşıyaka Sanat Derneği’nden muhteşem konser…
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karşıyaka Sanat Derneği’nin Kızılay’ın 155. Kuruluş Yıl dönümü etkinlikleri için Türk Kızılay Karşıyaka Şube Yararına düzenlediği ‘Karşıyaka İYİLİK için Şarkı Söylüyor’ konseri muhteşem geçti.

Karşıyaka Bostanlı Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu’nda iki bölümde, Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği olarak yapılan konsere Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır ve eşi, Karşıyaka Belediye Başkan Vekili Adem Şahin, Karşıyaka İlçe Müftüsü İsa Gürler ve eşi, Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürü Kaan Coşkun ve eşi, Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yılmaz, Karşıyaka Diş Hastanesi Müdürü  Yıldızhan Altınışık, Karşıyaka Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu, Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz ve eşi, Türk Kızılay İzmir Şube Başkanı  Kerem Baykalmış, Karşıyaka Birlikleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Kesimler, çeşitli STK başkan ve üyeleri, çeşitli koro şefleri ve bine yakın davetli katıldı.

Konserin ilk bölümünde Cihad İşci yönetimindeki Karşıyaka Sanat Müziği Türk Halk Müziği solistler kervanı vokalistler eşliğinde yapıldı. İkinci bölümde TRT Sanatcısı, kanun üstadı, Karşıyaka Sanat Derneği Müzik Direktörü, şef Erol Gönüldaş yönetimindeki 20 kişilik saz ekibiyle Karşıyaka Sanat Derneği’nin 40 kişilik Türk Sanat Müziği Korosu yer aldı. Muhteşem bir performans gösteren solistler, seyircilerin istediği kırmayıp bazı şarkıları iki kez okumak zorunda kaldı.

22 yaşına giren kızına doğum günü armağanı olarak okuduğu şarkıda mükemmel bir performans da ortaya koyan Ayben Serdaroğlu'nun başarıyla sunduğuı konserde, Karşıyaka Sanat Derneği Başkanı  Avni Erboy yaptığı açılış konuşmasında, “Biz yeni kurulan ve emeklemek üzere çiçeği burnunda bir dernek ve bu derneğin çok kısa süre önce oluşan korolarıyız.  Hedefimiz büyük. Karşıyaka’da çıtayı yükselteceğiz. Bu gece anlamlı bir konser veriyoruz. Tüm Karşıyaka İyilik için şarkı söylüyor ve Türk Kızılay’ın 155. Kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz. Emeği geçen herkese teşekkürler” dedi.

Erboy, katkıları nedeniyle Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay adına başkan vekili Adem Şahin’e ve Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz’e teşekkür şildi verdi.

Konserde solist Bülent Aşçıbaşı’na da Karşıyaka Sanat Derneği adına dernek koordinatörü Mustafa  Orta destek plaketi sundu.
Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz yaptığı konuşmasında da Türk Kızılay'ın Karşıyaka’daki çalışmalarından söz ederek bağışcılarına teşekkür ederek, plaket verdi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bonfil'den Bangkok Sokak Lezzetleri

Çocuk Senfoni Orkestrası ‘Bahara Merhaba’ dedi

Öğrencilerle iftar

Moncef Genoud rüzgarı esti

Caz Tarihine Bakmak Embryo Live

Unutulmaz konser

Arşiv