Karşıyaka’da ‘Bahçe Söyleşileri’

Kültürel ve sanatsal etkinliklerle fark yaratan Karşıyaka Belediyesi, Latife Hanım Köşkü ve Anı Evi Müzesi’nde gerçekleştirdiği Bahçe Söyleşileri ile sanatseverlerin ruhuna dokundu!

  • 0
  • 406
Karşıyaka’da ‘Bahçe Söyleşileri’
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Kültürel ve sanatsal etkinliklerle fark yaratan Karşıyaka Belediyesi, Latife Hanım Köşkü ve Anı Evi Müzesi’nde gerçekleştirdiği Bahçe Söyleşileri ile sanatseverlerin ruhuna dokundu! Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar “İzmir’in en tanınmış yazarlarını Karşıyakalılarla buluşturduk. Hem kitaplarını imzalayan hem de deneyimlerini paylaşan sanat emekçilerine teşekkür ediyorum” dedi.
 
İZMİR’İN ÜNLÜ YAZARLARI KONUK OLDU
Yaz aylarının gelmesi ile sanatsal etkinliklere hız veren Karşıyaka Belediyesi, Latife Hanım Köşkü ve Anı Evi Müzesi’nin bahçesinde gerçekleştirdiği Bahçe Söyleşileri ile İzmir’in tanınmış yazarlarını Karşıyakalılarla buluşturdu. Sancar Maruflu, Okan Yüksel, Selahattin Tural, Ahmet Gürel, Recai Şeyhoğlu, Hüsnü Tekeşin, Yücel İzmirli, Zuhal İzmirli ve Musa Ağacık, her hafta gerçekleşen etkinliklerde hem okurlarına kitaplarını imzaladı hem de duygularını paylaştı.
 
HEM SÖYLEŞİ HEM MÜZİK
Söyleşi ve imza etkinliklerinin öncesinde, Karşıyaka Belediye Orkestrası’nın sanatçıları da müzik dinletileri sundu. Sanatseverler müzik ve sanat dolu Bahçe Söyleşileri ile keyifli anlar yaşadı.
 
“ETKİNLİKLER SÜRECEK”
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Sanata önem veren bir belediyeyiz. Bahçe Söyleşileri ile hem sanatı hem de müziği Karşıyakalıların ayağına getirdik. Yaz boyunca bu tür etkinliklerimiz devam edecek” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Muhsin Ertuğrul Tiyatro Emek Ödülü sahibini buldu

Ücretsiz oyunlarla buluşuyorlar

Fakir Baykurt'a rekor başvuru

100. Yılın Öyküsü, Şiiri” ödülleri sahiplerini buldu

Küresel Geri Dönüşüme Vefa Sergisi

Koşulsuz sevginin adıdır İsmail Sivri

Arşiv