Karşıyaka'da her yer 'Ay-Yıldız'

  • 0
  • 391
Karşıyaka'da her yer 'Ay-Yıldız'
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Son günlerde artan terör olayları ve ardı ardına gelen şehit haberlerine tepki gösteren Karşıyaka Belediyesi, belediyenin tüm hizmet birimlerinin dış cephelerine Türk Bayrağı astı. Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar, “Terörle, kanla beslenen hiçbir odağın, acılarımız üzerinden zafere ulaşması mümkün olmayacaktır” dedi.

TÜRK BAYRAĞI ASILDI
Karşıyaka Belediyesi Türkiye’nin dört bir yanını saran terör olayları, peşi sıra gelen ve yürekleri dağlayan şehit haberlerine tepki olarak belediyenin tüm hizmet birimlerine Türk Bayrağı astı. Gözyaşlarının artık dinmesi gerektiğini belirten Başkan Akpınar, barış mesajı verdi.

TERÖR BİTMELİ
Terörün her türlüsüne karşı çıktıklarını belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Siyasette yaşanan belirsizlik ve bununla paralel ilerleyen terör saldırıları ne yazık ki uzun süredir içimizi acıtıyor. Baba ocaklarına, ana yüreklerine düşen ateşler, şehit cenazeleri ne yazık ki kalbimizi derinden kanatıyor. Türk toplumu olarak, barışa en çok ihtiyaç duyduğumuz süreçteyiz. Terör bitsin, analar ağlamasın istiyoruz" dedi.

ZAFERE ULAŞAMAYACAKLAR
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Yurtta barış, dünyada barış' sözünü hatırlatan Başkan Akpınar "Atatürk'ün bu düşüncesine bağlı olarak barışı yeniden inşa etmeli ve güçlendirmeliyiz. 1 Eylül Dünya Barış Günü'ne az bir zaman kala, barışın ve kardeşliğin anlamını yeniden sorgulamalı, benimsemeliyiz. Terörle, kanla beslenen hiçbir odağın, acılarımız üzerinden zafere ulaşması mümkün olmayacaktır" diye konuştu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Küçük başkan Ali Dönmez

Çocuk başkanlardan anlamlı mesaj

Bütün İzmir’in belediye başkanıyım

Aliağa’da 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan coşkusu gün boyu sürdü

Dolu dolu 23 Nisan

Arşiv