Karşıyakalı Çocuklar Sporla Buluşuyor

Her yaşta ve her branşta sporu yaygınlaştırmak için çalışan Karşıyaka Belediyesi, yeni sezon kurslarıyla 8 tesisin kapılarını çocuklara açtı. Kısa sürede binden fazla çocuk sporla buluşurken; okçuluk, yüzme ve kano branşlarında yetişkinlere de hizmet veriliyor.

  • 0
  • 503
Karşıyakalı Çocuklar Sporla Buluşuyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Her yaşta ve her branşta sporu yaygınlaştırmak için çalışan Karşıyaka Belediyesi, yeni sezon kurslarıyla 8 tesisin kapılarını çocuklara açtı. Kısa sürede binden fazla çocuk sporla buluşurken; okçuluk, yüzme ve kano branşlarında yetişkinlere de hizmet veriliyor.
 
BALEDEN KANOYA
Karşıyaka Belediyesi, çocukları spora teşvik etmek ve yeteneklerini geliştirmelerine imkan tanımak amacıyla yeni döneme dopdolu bir kurs programıyla başladı. 1912 Zühtü Işıl Spor Salonu’nda okçuluk, masa tenisi, jimnastik; Su Sporları Merkezi’nde kano, Muharrem Candaş Spor Salonu’nda basketbol; Karşıyaka Belediyesi Yüzme Havuzu’nda yüzme; Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda basketbol, voleybol, bale; Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde jimnastik ve judo kursları açıldı. Karşıyaka’nın Efsaneleri Spor Tesisleri ve Girne Şehit Bersan Doğantekin Halı Saha’da da futbol kursları düzenlendi. Kısa sürede 1062 kişi kursiyere ulaşıldı.
 
HER YAŞTA SPOR
Kente kazandırdığı modern spor tesislerini kurslarla çocukların hizmetine sunan Karşıyaka Belediyesi; okçuluk, yüzme ve kano branşlarında yetişkinlere de hizmet veriyor. Uzmanlardan eğitim alan her yaştan kursiyerler bir yandan sportif becerilerini geliştirirken bir yandan da eğlenceli vakit geçirme imkanı buluyor. Karşıyaka Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü bünyesindeki kurslara ilişkin 324 73 63 numaralı telefondan da bilgi alınabiliyor.
 
SAĞLIKLI NESİLLER İÇİN 
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Spor kenti Karşıyakamıza son 3.5 yıllık süreçte, her yaş ve kesimden insanların yararlanabileceği çağdaş tesisler kazandırdık. Şimdi de bu yatırımlarımızı sporla iç içe büyüyen, ruhen ve bedenen sağlıklı nesiller için çocuklarımıza açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sadece çocuklarımızı değil, yetişkinleri de aktif yaşama yönlendiriyoruz. Kursların yanı sıra yıl boyunca ücretsiz sabah etkinlikleri, doğa yürüyüşleri ve bisiklet turları gibi farklı branşlarda faaliyetler düzenliyor; 7’den 77’ye tüm Karşıyakalıların spor yapması ve sağlıklı bir yaşam sürmesini amaçlıyoruz” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv