Karşıyakalı kızlar, potanın yıldızı olacak!

  • 0
  • 596
Karşıyakalı kızlar, potanın yıldızı olacak!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Yeni oluşturulan branşlar ve kurulan takımlarla lig ve turnuvalarda fırtına gibi esmeye hazırlanan Karşıyaka Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, kadın takımıyla basketbola yeni bir soluk getirdi. Kulüp tarihinde ilk kez kurulan kadın basketbol takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Bölgesel Ligi'ne yükseldi.

İLK HEDEF 2. LİG
Karşıyaka Belediyespor Kadın Basketbol Takımı; 2015 - 2016 Sezonu’nda Türkiye Kadınlar Basketbol Bölgesel Ligi’nde (KBBL) mücadele edecek 29 takımdan biri oldu. 7 Kasım’da başlayacak ligde yıldız sporculardan oluşan bir kadroyla mücadele edecek olan ekip, ilk maçında Urla Pera’ya konuk olacak. Yeşil - kırmızılılar, kendi grubunda ilk 6’da yer aldığı takdirde, Türkiye Bayanlar Basketbol 2. Ligi’ne yükselecek.


“ÇITA EN YÜKSEKTE”
Kadın basketbol takımına başarılar dileyen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Spor kulübümüzün tarihinde bir ilke imza atarak, kadın basketbol takımı kurmuş olmanın gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Çok yetenekli ve başarılı sporculardan oluşan ekibimizle, bu sezonda lig yolcuğumuza da başlıyoruz. Kadınlarımız her alanda olduğu gibi bu alanda da başarıya ulaşacaktır. Spora ve sporcularımıza tam destek sağlamaya devam edeceğiz” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

Arşiv