Karşıyakalılar'ı denizle barıştıracağız

  • 0
  • 764
Yazı Boyutu:

Dünyanın en geniş katılımlı su sporları organizasyonu olan Dragon Cup Turkey için takım oluşturan Bostanlıspor, 25-26 Mayıs’ta Karşıyaka Mavişehir sahilinde yapılacak olan organizasyonda şampiyonluğu hedefliyor.
 
Dev Ajans ve Quantum Sports & Media tarafından düzenlenen Dragon Cup Turkey 2013 İzmir yarışmalarında mücadele edecek tek spor kulübü olma özelliğini taşıyacak olan Bostanlıspor çalışmalarını sürdürüyor.  Bostanlıspor Kulübü Başkanı Avni Erboy, katılım amaçlarının Karşıyakalılar’ın denize ve su sporlarına olan ilgisini arttırmak ve öncü olmak olduğunu ifade etti. Erboy, “Karşıyakalılar’ı denizle barıştırıp, temizlenen körfezde deniz sporları yaptıracağız” dedi.
 
Avni Erboy, şöyle konuştu: “Türkiye’nin en saygın spor organizasyonlarından biri olan Dragon Cup Turkey takım ruhunu canlandırmak, motivasyonu artırmak ve çalışanların liderlik özelliklerini ön plana çıkarmak için benzersiz bir fırsat olarak önümüze geldi. Belediye Başklanımız Cevat Durak tarafından katılmamız önerildiğinde de hiç tereddüt etmeden takım kuracağımızı söyledik ve hemen genel koordinatörümüz Kaya Gücü ile kolları sıvayarak, 2 takım oluşturduk. Öncelikle amacımız Karşıyakalılar’ı denizle buluşturmada öncü olmak, onlara deniz sporlarını sevdirmek. Dragan yarışları bizim için bir ilk olacak ve devamı da gelecek. Yarışma bitecek ama biz teknelerle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Katılımımızdaki bir diğer amaç da, Türkiye’nin ünlü sirketlerinin bir araya geldiği bu organizasyonda Bostanlıspor markasını tanıtmak, sponsorluk kapılarını açmak ve bu sporda hedef kitleri ile buluşma olanağı yakalamak.”
Yarışmanın, Türkiye'nin 7 ilinde (İstanbul, İzmir, Ankara, Adana, Mersin, Gaziantep, Samsun) gerçekleştirilecek 8 organizasyon 500' e yakın kurumu bir araya getirirken binlerce şirket çalışanına da spor yaptırmayı hedeflediğini de ifade eden Avni Erboy, “İzmir’de birinci olup 21-22 Eylül 2013 tarihlerinde İstanbul’da organize edilecek Türkiye Finalinde şampiyonluk kupasıyla İzmir’e dönmek ve Thailand'da gerçekleştirilecek olan Kral Kupası Dragon Bot yarışlarına katılma hakkı kazanmak, Karşıyakalı, İzmirli olarak da ay-yıldızlı bayrağımızı uluslar arası şampiyonada dalgalandırmak en büyük dileğimiz” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv