Karşıyaka’ya İz Bırakanlar Sergisi MaviBahçe’de Açıldı

EFSA Portre Atölyesi’nin ‘Karşıyaka’ya İz Bırakanlar’ konulu fotoğraf sergisi MaviBahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde açıldı.

  • 0
  • 472
Karşıyaka’ya İz Bırakanlar Sergisi MaviBahçe’de Açıldı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

EFSA Portre Atölyesi’nin ‘Karşıyaka’ya İz Bırakanlar’ konulu fotoğraf sergisi MaviBahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde açıldı.

EFSA Portre Atölyesi “Karşıyaka’ya İz Bırakanlar” konulu fotoğraf sergisi ilk gününden fotoğraf severler tarafından büyük ilgi gördü. Sergi, MaviBahçe 1. Kat A - B Köprü Alanında 4 Mart tarihine kadar gezilebilecek. Fotoğraf sergisi Berna Çankaya Tüzün’ün koordinatörlüğünde gerçekleştirildi. EFSA Portre Atölyesi’nin yetkililerinden Bahriye Sümer sergiyle ilgili detayları aktardı. Sümer, “Bu yıl ki çalışmamız da Karşıyaka’ya İz Bırakanlar’ı konu aldık. Amacımız hem onları tanımak hem de sizlere tanıtmaktı. Ekim ayından bu yana çalışıyoruz. İşlerimiz ancak bitti ve sergimizi 26 Şubat tarihinde açabildik. Daha önce sene sonunda da bir kahkaha sergimiz vardı, konseptlerimiz devamlı değişiyor.  Dernek olarak atölyelerimiz var.  Atölyelerde koordinatör eşliğinde bir konu belirleniyor ve çalışmalar belirli kişilerle yürütülüyor” dedi. Fotoğraf sergisinde fotoğraf sanatçıları, , Ahmet İmancer, Aygün Abay, Bahriye Sümer, Bahtiyar Orbay, Deniz Ciplak, Halil Sayar, Hüseyin Opruklu, İlhami Akay, Mehmet Mete Mutlu, Olgun Telci, Sefa Acar, Serkan Yalçınkaya, Suha Sümer, Süleyman Özbaş, Tülay Aşkın, Ünal Sermet, Yusra Kıran’ın eserleri yer alıyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmirliler için çizecekler

Cumhuriyet Çocuklarından 23 Nisan Konseri

İzmir Kitap Fuarı kitapseverlerin Kültürpark özlemini giderdi

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

Arşiv