Kastamonu’ya uzanan sıcak ele çifte teşekkür

  • 0
  • 854
Yazı Boyutu:

Kastamonu’nun İnebolu İlçesi’nde görev yapan Bornovalı öğretmen Filiz Ulu’nun öğrencileri için yaptığı yardım çağrısına anında karşılık veren Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’a çifte teşekkür geldi. Köy okulundaki öğrencilere ayakkabı, giysi ve kırtasiye malzemelerinin gönderilmesinden sonra İzmir Kastamonulular Derneği Başkanı Muzaffer Buyuran, Sındır’a teşekkür plaketi verirken, Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü de kendi web sitesinde Bornova Belediyesi’ne teşekkür mesajı yayınladı
 
Kastamonu’nun İnebolu İlçesi’ndeki Toklukaya-Yele köyünde öğretmenlik yapan Filiz Ulu’nun, 32 öğrencisi için istediği ayakkabı yardımını, üstüne giysi ve kırtasiye malzemelerini de ekleyerek yapan Bornova Belediyesi’ne çifte teşekkür geldi. Filiz Ulu’nun Bornova Belediyesi’ne yazdığı, yardım talebini içeren mektubun ardından gönderilen paketlerdeki defter, defter kabı, cetvel, ayakkabı, çorap ve bere ile çocuklar mutlu olurken,  Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İzmir Kastamonulular Derneği de bu sevince ortak oldu.
 
Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü, resmi web sitesinde, ‘Bornova’nın sıcak eli Toklukaya-Yele Köyü öğrencilerimize uzandı’ başlığıyla bir teşekkür mesajı yayınladı. Yayınlanan mesajda, “Toklukaya-Yele Okulu öğretmenimiz Filiz Ulu, öğrencilerinin giysi ve ayakkabı ihtiyacı olduğunu görünce memleketi Bornova Belediyesi’nden yardım istedi. Filiz öğretmenimizin bu talebine duyarsız kalmayan Bornova Belediyesi, ihtiyaç sahibi çocuklarımıza gerekli malzemeleri gönderdi. Bornova Belediyesi’ne bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ederiz” ifadeleri yer aldı.
 
Bornova Belediyesi’nin yaptığı yardımı basından takip eden İzmir Kastamonulular Derneği üyeleri de duydukları minnettarlığı Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’a bir teşekkür plaketi vererek gösterdi. İzmir Kastamonulular Derneği Başkanı Muzaffer Buyuran ve Onursal Kurucu Başkanı Emekli General Fazıl Bayraktar, dernek merkezine davet ettikleri Başkan Sındır’a teşekkür plaketini takdim ettiler.        
 
İzmir Kastamonulular Derneği Başkanı Muzaffer Buyuran, “Kastamonu’nun İnebolu İlçesi’ndeki Bornovalı kızımız Filiz Ulu’nun yazdığı mektup üzerine köy okulundaki 32 öğrencinin ihtiyaçlarının karşılanması bizi çok duygulandırdı. Bu nedenle Başkan Sındır’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.
 
Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’a teşekkür plaketini takdim eden İzmir Kastamonulular Derneği Onursal Başkanı Emekli General Fazıl Bayraktar,  “Yaptığınız yardım karşısında çok duygulandık, çok mutlu olduk. Sizi hem derneğimizde görmekten hem de bu plaketi sunmaktan büyük bir onur duyuyorum” dedi.
 
Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır da imkanları doğrultusunda uzaktan da gelse yardım taleplerini karşılamaya çalıştıklarını belirterek, “Kastamonu’da da olsa, lastik ayakkabıda ayakları üşüyen, kırtasiye malzemeleri eksik olan bizim çocuklarımız. Bu çağrıya duyarsız kalamazdık, kalmadık da. Elimizden gelen yardımı yaptık. İzmir Kastamonulular Derneği ve Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün, sosyal belediyecilik anlayışımız doğrultusunda yerine getirdiğimiz bu görevi değerli bularak teşekkür etmesi bizim için çok anlamlı” diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir Aşkına kostüm şampiyonu

Festivalde muhteşem final

Başkan Tugay'dan İzmir Valisi Elban'a ziyaret

Aytaç Sefiloğlu anıldı

Bayraklı’da 23 Nisan coşkusu

Sendromlu kardeşlerin helikopteri için seferber oldu

Arşiv