Kaya Prestige Sunshine’dan yeni bir tatil konsepti

  • 0
  • 1.977
Yazı Boyutu:

İonyanın başkenti Erythrai olarak da bilinen Çeşme'nin Ildır bölgesinde 1996 yılından bu yana turizm sektöründe faaliyet gösteren ve iş dünyasındaki önemli isimlerin tatil mekanı olarak da bilinen Kaya Prestige Sunshine, yeni yaz sezonuna hızlı başladı. Mavi ve yeşilin en güzel buluşma noktasında kurulan Kaya Prestige Sunshine, misafirleri için 15 dakika mesafede bulunan adayı kiralayarak konukları için yeni bir hizmet alanı yarattı. Türkiye’de hiçbir otelde görülmemiş bir uygulamaya imza atan Kaya Prestige Sunshine, dubaların üzerine kurulmuş yüzen bir platformla otelin tüm hizmetlerini adaya taşıyarak, teknelerle ulaşımını sağladığı otel müşterilerine, denizin ortasında cennetten bir köşede, otelin konforundan da uzaklaşmadan doğanın içinde farklı bir hizmet anlayışı yarattı.
Bölgede yaşamış meşhur Yunan filozofu Eflatun'un "Dünya'da görülebilir en güzel günbatımı Erythrai'dedir" dediği gibi, farklı bir atmosfere sahip Ildır’ın, turizm cenneti Çeşme’nin kuzey yıldızı olduğunu hatırlatan Seda Kaya, Prestige Sunshine ile sektörlerindeki iddialı ve profesyonel çalışmalarını bir kez daha gözler önüne serdi. Yarım yüzyılı aşkın süredir turizm alanında faaliyet gösteren köklü bir ailenin 3. nesil yöneticisi olan Seda Kaya, sektördeki başarılarının aynı alanda kararlı, azimli ve profesyonel bir çalışma sergilemelerine bağlı olduğunu kaydetti.
 
Dubaların üzerindeki yüzen bir platform ile snack bar, soft animasyon ekibi, duş, lavabo gibi bir plajda olması gereken tüm hizmetleri otele 15 dakikalık mesafede bulunan adaya taşıdıklarını belirten Kaya, “Müşterilerimiz isterlerse otelin kıyısından isterlerse de götürdüğümüz bu hizmetle kiraladığımız adada denizin ve kumun tüm güzelliklerinden faydalanabiliyorlar” dedi. 129 odası ile 350 kişilik bir kapasiteye sahip, 6 bin 500 metrekarelik alana kurulu olan Kaya Prestige Sunshine’ın kiraladığı ada konseptiyle turizm alanına yeni bir pencere açıldığına dikkat çeken Kaya, “Müşterilerimiz bu yeni turizm anlayışıyla, kendilerini adanın sakinliği içinde buluyorlar. Ama soft animasyonlarımızla otelin konseptinden de kopmamış oluyorlar. Etrafta hiçbir otel ya da cafenin bulunmadığı, sessizliğin içinde kendi müşterimize uygun, onların istedikleri gibi bir tatil konsepti yaratmak güzel bir etki yarattı” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bedavaya versekte alan yok

23 Nisan'da koltuklar çocuklara emanet

Dünya Türk Doğal Taşını Almaya Geldi

Cennet meyvesi kuru incirde sezonun ilk yarısında ihracat yüzde 21 arttı

Çevreci yatırımlarıyla Avrupa yeşil mutabakata uyumu arttırıyor

Milyonlarca kiraz ağacı ihracat rekoru kırmak için 1 hafta önceden meyvelerini verdi

Arşiv