Kelebeklerin Son Dansı

  • 0
  • 1.139
Yazı Boyutu:

(İZFAŞ) İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş. tarafından Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu (TMHF) ve Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD)’nin katkılarıyla bu yıl, 7’ncisi gerçekleştirilecek olan IF WEDDING FASHION İZMİR  – Gelinlik Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı’nın hazırlıklarına hızla devam ediliyor.
 
2010 yılında fuar kapsamında Ege Giyim Sanayicileri Derneği’nin desteği ve önerisiyle ilk kez organize edilen Gelinlik Tasarım Yarışması, 4’üncü kez gerçekleştiriliyor. Düzenlendiği ilk yıldan itibaren büyük ilgi gören, Türkiye’nin dört bir yanından başvuruların olduğu yarışma, sektöre genç tasarımcılar kazandırmaya bu yıl da devam ediyor.
Gelinlik Tasarım Yarışması’nda dereceye girenlerin ödüllerinden en önemlisi bir sonraki Fuar’da performans defilesi yapma hakkı kazanmış olmasıdır. IF WEDDING FASHION İZMİR’in  bu yıl ki performans defilesinde 2011 yılının birincisi Gökhan Yavaş yer alacak.
2011 yılında ‘Sonsuzluk İçin Bugün’ temasıyla 2’incisi gerçekleştirilen Gelinlik Tasarım Yarışması birincisi DEÜ GSF  Tekstil Moda Tasarım Bölümü mezunu Gökhan Yavaş, performans defilesini gerçekleştirmek için tüm hızıyla koleksiyon hazırlıklarına devam ediyor.
Ege Giyim Sanayicileri Derneği Danışmanlığında , İzmir Terziler ve Konfeksiyoncular Odası tarafından dikimi yapılan 51 parçalık koleksiyonun teması “Butterfly Cought” ile “Kelebeklerin Son Dansını” IF WEDDING FASHION Fuarı’nda 15 Şubat Cuma günü moda severler ile buluşturmaya hazırlanıyor.
(İTKİB) İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri’nin 1. Detay Deri Ürünleri Tasarım Yarışması’nda Ayakkabı Kategorisinde üçüncülük kazanmış olan genç tasarımcı Gökhan Yavaş, 2013 (EİB) Ege İhracatçı Birlikleri’nin Göç Temalı 8. Moda Tasarım Yarışması’nın finalistleri arasında yer alıyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Optic World İzmir Fuarı kapılarını açtı

İzmir’in “gözü” bu fuarda olacak

Kapılarını rekorla kapattı

AGROEXPO’ya ziyaret

19.Agroexpo Açıldı

5 Gün Sonra Açılıyor

Arşiv