Kent dönüşümünden bir delikli kuruş istemiyoruz

  • 0
  • 1.023
Yazı Boyutu:

UzundereMahallesi’nden bir grup vatandaşı makamında ağırlayan Başkan Aziz Kocaoğlu,İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin uygulayacağı kentsel dönüşüm projesine ilişkinmerak ettikleri soruları yanıtladı. Kentin geleceğini düşünerek hareketettiklerini söyleyen Başkan, “Kent dönüşümünü yaparken İzmir BüyükşehirBelediyesi olarak bir delikli kuruş istemiyoruz” diye konuştu.

 

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından belirlenen ve 32hektarlık alanda uygulanacak Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında bilgiedinmek isteyen vatandaşlar, Başkan Aziz Kocaoğlu’nu makamında ziyaret etti.Yurtoğlu ve Uzundere mahalle muhtarlarının da katıldığı buluşmada, bölgedekihak sahipleri, kafalarındaki soru işaretlerini ve çekincelerini Başkan Kocaoğluile paylaştı. Bölge sakinlerini tek tek dinleyen İzmir Büyükşehir BelediyeBaşkanı Aziz Kocaoğlu, daha sonra soruları yanıtladı. Tek amaçlarının kenttesağlıklı ve yaşanabilir alanlar oluşturmak olduğunu belirten Başkan Kocaoğlu,“Ben geleceğin kentini düşünüyorum Bu işi yaparken hiç kimsenin hak kaybınauğramaması için kılı kırk yarıyoruz. Kimileri aflardan yararlanarak, herkes birşekilde ev sahibi olmuş. Bu evler yokluktan yapılmış. Türkiye’nin gerçeği bu.Şimdi biz bu cenazeyi kaldırmakla yükümlüyüz. Bunu yaparken, İzmir BüyükşehirBelediyesi olarak kent dönüşümünde bir delikli kuruş istemiyoruz. Hesaplar dabuna göre yapılıyor. En büyük güvence de İzmir Büyükşehir Belediyesi’dir” diyekonuştu.

Kimsenin malının zorla alınamayacağını dile getiren BaşkanAziz Kocaoğlu, “Alacağımız kadar vereceğiz. Eğer bir tolerans varsa, bununereden sağlayabileceğimize bakacağız” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Koltuğunu çocuklara devretti

Çocuk başkanı park ve barınak istedi!

Minik başkanlar projelerini açıkladı

Yarımada Kadar Güzel Bayram!

Foça'da 23 Nisan coşkusu

Başkan Tugay Ege Ordusu Komutanı Yeni’yi ziyaret etti

Arşiv