Keskinoğlu, 49’uncu yılını Türkiye’nin 82 noktasındaki dev ailesiyle kutladı

  • 0
  • 3.175
Yazı Boyutu:

Keskinoğlu Yönetimi, İzmir Swissotel’de grubun 65 bayisi ve 17 bölge müdürüyle buluştu, geceye Bengü konseri damga vurdu…
Beyaz et, yumurta ve zeytinyağı sektörünün lider markası Keskinoğlu, gelenekselleşen bayi ve bölge müdürlüğü buluşmasını 23 Haziran Cumartesi akşamı İzmir Swissotel Grand Efes’te gerçekleştirdi. Keskinoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Keskinoğlu, Başkan Yardımcısı Mehmet Keskinoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Keskin Keskinoğlu, Esin Keskinoğlu Onaran, İsmail Keskinoğlu ve Hamit Keskinoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinliğe aralarında şirketin üst düzey yöneticilerinin de olduğu yaklaşık 250 kişi katıldı.
Keskinoğlu’nun 49’uncu yılının da kutlandığı gecede açılış konuşmasını yapan Keskinoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve Pazarlama Grup Başkanı Keskin Keskinoğlu, “49 yıl önce ebedi başkanımız merhum İsmail Keskinoğlu’nun temellerini attığı şirketimiz, bugün Türkiye’nin en büyük 88’inci firması konumunda. Öncelikle sizlerin değerli desteğiyle yakaladığımız bu başarıdaki emekleriniz için her birinize tek tek teşekkür eder ve şimdiden 2015 yılında Keskinoğlu’nu ilk 50 firma arasında görmeyi hedeflediğimizi belirtirim. Sizlerin çabaları ve özverili çalışmalarınız sayesinde sektöründe lider koltuğuna oturan Keskinoğlu Şirketler Grubu, bugün Türkiye’yi 75’i aşkın ülkede gururla temsil ediyor. Yaptığımız tüm yatırımlarda, omuzlarımızdaki bu onur verici sorumluluğun bilinciyle hareket ediyoruz. Bugün sizlerle birlikte yaklaşık 4 bin kişiye ulaşan dev ailemiz, her geçen gün büyümeye ve Türkiye’ye güç katmaya devam ediyor. İnanıyoruz ki, Keskinoğlu Ailesi olarak daha nice büyük başarılara hep birlikte imza atacağız ve yine hep birlikte büyümeye devam edeceğiz” dedi.
 
Açılış konuşmasının ardından plaket törenin gerçekleştiği gecede, Bahar Tavukçuluk, Onur Tavukçuluk ve Adnan Gıda 2011 yılında en çok satış yapan bayiler olarak ödül aldılar. Haliloğlu Dış Ticaret, Hakan Dış Ticaret ve Al Yasra Foods ise en yüksek ihracatı yapanlar olarak ödüllendirildi. Törende tüm Keskinoğlu bayileri ile bölge müdürlerine şirketin yönetim kurulu üyeleri tarafından ayrıca teşekkür plaketi verildi.
 
Swissotel Grand Efes’in Smyrna Salonu’nda düzenlenen etkinlikte önce sanatçı Çira Gökdemir sahne aldı ve misafirlere keyifli anlar yaşattı. Geceye damgasını vuran ise, son yılların en başarılı pop şarkıcılarından Bengü oldu. Saat 21:00’da sahne alan Bengü, 3 saat boyunca tüm Keskinoğlu misafirlerine pop müzik ziyafeti verdi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv