Kitabın tüm geliri Koruncuk Vakfı’ndaki kimsesiz çocuklarımıza gidecek

  • 0
  • 879
Yazı Boyutu:

Manken, balerin, sunucu ve oyuncu Özge Ulusoy "Güzelim GüzelsinGüzel"  adlı kitabının imza günündeTurgutlu’da sevenleri ile buluştu.  Pekdemir Turgutlu AVM' de düzenlenen imza günüyoğun ilgi gördü. Ulusoy,  “Kitabın tüm geliri Koruncuk Vakfı’ndakikimsesiz çocuklarımıza gidecek” dedi.  Ünlü oyuncuyu Ege Üniversitesi İletişim Fakültesive Celal Bayar Üniversitesi öğrencileri yalnız bırakmadı.  

"GÜZELLİK TAKTİKLERİMİANLATTIM"      
İnstagram’dankitabının  kapağını paylaşan Ulusoy, “Çokşükür Allah’ıma hayatımda çok gurur duyduğum anlar oldu. Ama bu başkaymış.  Emin olun ki bu kitabı ben yazdım. Güzelliktaktiklerimi anlattım. Kimseye öğüt vermek haddime değil. Sadece bana neleryaptığım çok sorulduğu için yazdım. Kitabın tüm geliri de Koruncuk Vakfı’ndakikimsesiz çocuklarımıza gidecek” diye konuştu.

Ulusoy,"Deneyimlerimiz çok ama çok kıymetli. Çünkü hayatta öğrendiğimiz her şeyi sadecekendi yaşadıklarımızda değil etraftan duyup gördüklerimizle de öğreniyoruz. İşteben bu kitapta kendi hayatımdan yola çıkarak sizinle öğrendiklerimi paylaşarakbir şeyler anlatmaya çalıştım. Faydalı olabilirsem ne mutlu bana" dedi.         

Güzellik,bakımve moda hakkında tüyolar veren  "GüzelimGüzelsin Güzel" isimli kitap Postiga Yayınları'ndan çıktı.
Ufuk Kendirci- İZMİR(Ege Ajans)
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya ailesinin acı günü

İlk tadıma tam not

Kınık'ta Coşkulu kutlama

Konak’ın parklarında 23 Nisan coşkusu

Spor Salonu İçin Koştular

Hasta çocuklar unutulmadı

Arşiv