Kitvak İçin Zirve Yaptılar

“Karşıyaka Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü, Niğde Aladağlar’da düzenlenen ‘5 Gün 5 Zirve’ buluşmasında KİTVAK flamasını zirveye ulaştırarak ‘Türkiye’de onkoloji hastalığı ve tedavisine’ dikkat çekti”

  • 0
  • 837
Kitvak İçin Zirve Yaptılar
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

“Karşıyaka Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü, Niğde Aladağlar’da düzenlenen ‘5 Gün 5 Zirve’ buluşmasında KİTVAK flamasını zirveye ulaştırarak ‘Türkiye’de onkoloji hastalığı ve tedavisine’ dikkat çekti”

İzmir’de doğa yürüyüşleri ve tırmanışları konusunda deneyimli ve uzman bir bakış açısı ile faaliyetlerini sürdüren KARDAK (Karşıyaka Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü) üyeleri,  sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi. Kulüp üyeleri; Niğde Aladağlar’da düzenlenen “5 Gün 5 Zirve” buluşmasında, gücünü İzmir ve İzmirlilerden alan KİTVAK’ı, Türkiye’nin dört bir yanından organizasyona katılan dağcılara tanıtırlarken, vakıf flamasını da zirveye taşıyarak “Türkiye’de onkoloji hastalarının gereksinim ve beklentileri”ne dikkat çektiler.

Karşıyaka Dağcılık Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Halimoğlu Niğde Aladağlar’daki etkinlik süresince, çalışmalarını yakından ve büyük bir takdirle izledikleri KİTVAK’ı, faaliyetlerini, hedeflerini etkinliğe katılanlara anlattıklarını ifade ederken “Kurulduğumuz günden bu yana dağcılık ve doğa sporlarını tanıtıp geliştirmek, çevre bilincinin oluşmasına ve çevrenin korunmasına bilinçli katkı sağlamak amacıyla çok sayıda etkinlik gerçekleştirdik. Aladağlar’daki organizasyon bizim için çok özel bir anlam taşıyor. Türkiye’nin çeşitli illerinden doğaya ve dağcılık sporuna gönül vermiş yüzlerce dostumuza KİTVAK’ın gerçekleştirdiği faaliyetleri, eserleri Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi ve Ege Üniversitesi Kitvak Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi’ni, inşaatı devam eden Dokuz Eylül Üniversitesi Kitvak Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi’ni anlattık” dedi. Başkan Halimoğlu,  Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın geçtiğimiz günlerde destek verdiği “Umut yaz 3502’ye yolla, sen de umuda elini uzat” kampanyasından esinlendiklerini, KİTVAK flamasını ve umudu zirveye taşımaya böylelikle karar verdiklerini söylerken etkinliğe katılan sporculardan da KİTVAK’a destek istediklerini belirtti. 
KARDAK’a şükranlarını ileten KİTVAK Yönetim Kurulu Başkanı YMM Ramazan Soncul ise “Karşıyaka Dağcılık Kulübü Üyeleri; doğa ve dağcılık sporuna gönül veren tüm sporcularımız KİTVAK dostlarıdır. Umuda ellerini uzattılar, umudu zirveye taşıdılar. Farkındalık yarattılar. Her zaman ifade ettiğim gibi toplumun tüm kesimlerinden gelecek destek ve umutla kanserin de üstesinden gelebiliriz” dedi.  
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Sabah vardiyası ziyareti

Torbalı Belediyesi'nden Uçurtma Şenliği

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Arşiv