Kitvak İle Bayram Coşkusu

  • 0
  • 838
Kitvak  İle Bayram Coşkusu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

KİTVAK – Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji MerkeziKurma ve Geliştirme Vakfı,  İzmir TepecikEğitim ve Araştırma Hastanesi ’nde tedavi gören onkoloji hastası çocuklar veaileleri ile Kurban Bayramı etkinliği gerçekleştirdi. Kitvak Yönetim Kurulu veçalışanları, hastane personeli, hasta çocuklar ve aileleri bayramlaştılar.

Vefvef Palyaço’nun sihirbazlık gösterileri ve şakaları ilegünün tadını çıkaran çocuklar, Vefvef Palyaço ile birlikte olmaktan çok mutluolduklarını belirttiler.

Kitvak Yönetim Kurulu Başkanı YMM Ramazan Soncul ;  “ Dokuz Eylül Hastanesi Kampüsü içerisindeHasta ve Hasta Yakınları Konukevi inşaatımız sürerken farklı etkinlikler ile deçocuklarımız ile birlikte olup, onları mutlu kılacak özel anlar yaratmayaçalışıyoruz, bugünde o günlerden biri. Onların mutlu olduklarını görmek ömrebedel. Vakfımız adına bayram etkinliğimizi özel kılan, Sofra Grubu’na, VefvefPalyaço’ya ve bizleri yalnız bırakmayan siz sevgili basın mensubuarkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyoruz. Bu vesile ile hepinizin bayramını kutlar, tüm dünyaya sağlık , huzur vebarış getirmesini temenni  ederim. “dedi.

Vakfın,  E.Ü. TülayAktaş  Onkoloji Hastanesi ve E.Ü. Hastave Hasta Yakınları Konukevi’nden sonra 2. konukevi projesini de yine hayırseverlerin ayni ve nakdi yardımlarıylahayata geçireceklerini belirten Soncul, “Hem hastane hem de konukevimiz sadeceİzmir ve Ege’den değil Türkiye’nin dört bir yanından gelen hastalara,yakınlarına hizmet veriyor. Kalan kişilerle sohbet ettikçe çok doğru projelereimza attığımıza kanaat getiriyoruz.

Kurban Bayramı nedeniyle KİTVAK’a bağışta bulunmak isteyenhayırseverler Halk Bankası Konak Şb.    (IBAN TR74 0001 2009 7340 0016 0000 08 ) 16000008 no’lu KİTVAK hesabını kullanabilirler.  Kurban bağış bedelimiz  450 TL dir.

 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

İkinci dönemin ilk adımı: Esnaf Masası

Urla’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Arşiv