KİTVAK ile Bayram Kutlaması

  • 0
  • 1.437
KİTVAK ile Bayram Kutlaması
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Kemik İliğiTransplantasyon ve Onkoloji Hastanesi Kurma ve Geliştirme Vakfı( KİTVAK) tarafındanİzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Onkoloji Bölümün’de kanser tedavisigören çocuklarımız için ramazan bayramı nedeniyle kutlama düzenlendi.

 

KİTVAK’ın her yıl geleneksel olarak kutladığıetkinlikte; Vefvef Palyaço ve Bay Balon’un gösterilerini çocuklar beğeni ileizlediler. KİTVAK gönüllülerinin aldığı hediyelerin dağıtımı ile etkinlik sonaerdi.

 

Etkinlik sonunda bu özel günde tümü ile organizasyonuüstlenerek, oyuncakların alımında katkıda bulunan gönüllülere teşekkür edenKİTVAK Başkanı Ramazan Soncul” Birlik, beraberliğin yaşandığı özel günlerbizler için çok önemli. Çocuklarımızın motivasyonu için elimizden geldiğindedestek olmaya çalışıyoruz, yaşadıkları küçük mutluluklar hastalıklarını yenmekiçin onlara güç olsun. Bu vesile ile hem hasta ve hasta yakınlarımızın hem de  KİTVAK bağışçı ve gönüllülerimizin bayramlarını kutluyoruz.

 

Vakfın Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Hastanesi ve E.Ü. Hastave Hasta Yakınları Konukevi’nden sonra 2.konukevi projesini de yinehayırseverlerin ayni ve maddi yardımlarıyla hayata geçirdiklerini belirtenSoncul, “ Dokuz Eylül Kitvak Konukevi kaba inşaatını tamamladık. Hem hastaneham de konukevimiz Türkiye’nin dört bir yanından gelen hasta ve hastayakınlarına hizmet veriyor. Hizmetlerimizden faydalanan kişiler ile sohbetettikçe, çok doğru projelere imza attığımıza kanaat getiriyoruz. RamazanBayramı nedeniyle fitre ve zekat bağışında bulunmak isteyen hayırseverlerHalkbank Konak Şb. ( Iban TR 74 0001 2009 7340 00 16 0000 08 ) 16000008 no’lu KİTVAK hesabını kullanabilirler.                


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Koltuğunu çocuklara devretti

Çocuk başkanı park ve barınak istedi!

Minik başkanlar projelerini açıkladı

Yarımada Kadar Güzel Bayram!

Foça'da 23 Nisan coşkusu

Başkan Tugay Ege Ordusu Komutanı Yeni’yi ziyaret etti

Arşiv