KİTVAK'la bayram coşkusu

  • 0
  • 653
Yazı Boyutu:

Kitvak – Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji MerkeziKurma ve Geliştirme Vakfı, İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi ’ndetedavi gören onkoloji hastası çocuklar ve aileleri ile Kurban Bayramı etkinliğigerçekleştirdi. Kitvak Yönetim Kurulu ve çalışanları, hastane personeli, hastaçocuklar ve aileleri bayramlaştılar.

Vefvef Palyaço’nun sihirbazlık gösterileri ve şakaları ilegünün tadını çıkaran çocuklar, Vefvef Palyaço ile birlikte olmaktan çok mutluolduklarını belirttiler.Etkinlik sonunda, Kitvak’a oyuncak alımında destek olanKipa’nın gönüllü çalışanlarından oluşan “Toplum Elçileri” Projesiekibine , pasta ve meşrubat ikramında bulunan Sofra Grubu’na , gösterileriile renk katan Vefvef Palyaço’ya ve profesyonel fotoğraf desteği sunan Enisİzgi’ye gönüllü desteklerinden dolayı günün anısına teşekkür plaketlerisunuldu.

Kitvak Yönetim Kurulu Başkanı YMM Ramazan Soncul :“ Dokuz Eylül Hastanesi Kampüsü içerisinde Hasta ve HastaYakınları Konukevi inşaatımız sürerken farklı etkinlikler ile de çocuklarımızile birlikte olup, onları mutlu kılacak özel anlar yaratmaya çalışıyoruz.  Bugünde o günlerden biri. Onların keyifaldığı ve pırıltılı gözlerle gülümsediklerini görmek ömre bedel. Vakfımız adına bayram etkinliğimizi özel kılanKipa’ya, Sofra Grubu’na, Vefvef Palyaço’ya ve Enis İzgi’ye ve bizleri yalnızbırakmayan siz sevgili basın mensubu arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyoruz.  Bu vesile ile hepinizin bayramını kutlar, tümdünyaya sağlık , huzur ve barış getirmesini temenni ederim. “ dedi.

Vakfın Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi ve EÜ. Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi’ndensonra  2. konukevi projesini de yinehayırseverlerin ayni ve nakdi yardımlarıyla hayata geçireceklerini belirtenSoncul, “Hem hastane hem de konukevimiz sadece İzmir ve Ege’den değilTürkiye’nin dört bir yanından gelen hastalara, yakınlarına hizmet veriyor.Kalan kişilerle sohbet ettikçe çok doğru projelere imza attığımıza kanaatgetiriyoruz.

Kurban Bayramı nedeniyle KİTVAK’a bağıştabulunmak isteyen hayırseverler Halkbankası Konak Şb. ( Iban TR ; 74 0001 20097340 0016 0000 08 )  16000008 no’luKİTVAK hesabını kullanabilirler. Konukevinde 15 bin lira bağış karşılığında odaisim hakkı satın alabilir, sevdiklerinin adını ve anısını yaşatabilirler. 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İkinci dönemin ilk adımı: Esnaf Masası

Urla’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Arşiv