Klipleri İzmir’de çekildi

Dünyaca ünlü Hindistan’lı müzisyen Shrey Singhal ile Pakistanlı sanatçı Atif Aslam’ın yeni klipleri UNESCO kenti Efes ile Çeşme, Alaçatı ve Kaya İzmir Thermal & Convention’da çekildi.

  • 0
  • 3.354
Klipleri İzmir’de çekildi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Dünyaca ünlü Hindistan’lı müzisyen Shrey Singhal ile Pakistanlı sanatçı Atif Aslam’ın yeni klipleri UNESCO kenti Efes ile Çeşme, Alaçatı ve Kaya İzmir Thermal & Convention’da çekildi.Hindistan’ın en önemli klip yönetmenlerinden olan Ahmed Khan’ın yönetiminde çekilen klipte Hindistan güzeli seçilen, sinema oyuncusu olan Ileana Alzira D'cruz’da eşlik etti.

Gerçekleştirdikleri çekim mekanları ile ilgili konuşan Khan, “Türkiye çok güzel bir ülke, insanları çok sıcak. Line Production Turkey'nin sahibi Uluç Yemen Aslan bize çok güzel ev sahipliği yaptı ve mükemmel mekanlarda çekim imkanı sağladı. Bundan böyle yeni sinema, film ve klip projelerimizi kardeşim Uluç'la Türkiye’de çekme kararı aldık. İlk ortak projemizde, Fildişi Sahili'inde kakao tarlarında çalışan çocuk işçiliğini yürüttüğü "Umudun Yolculuğu" adlı sinema filmi projesini Yemen Film ve Yapım’la birlikte çekeceğiz. Bize misafirperverlik gösteren başta sayın Uluç Yemen Aslan olmak üzere tüm Türk halkına teşekkür ediyorum’’ dedi.
Kliplerin özellikle İzmir’de çekilmesi konusunda büyük çaba harcayan Line Production Turkey sahibi ve yapımcısı İzmirli  Uluç Yemen Aslan ise şirketin kurulduğundan bugüne kadar çeşitli yabancı film yapımcılarını ağırladıklarını ve ağırlamaya devam edeceklerini belirtti. 
Aslan, “kardeş kuruluş olan YEMEN Film ve Yapım'ın Fildişi Sahili'inde kakao tarlalarında çalışan çocuk işçiliğini anlatan "Umudun Yolculuğu" adlı sinema filmi projesini, Paperdoll Entertainment ile birlite çekeceğiz.  Gerek Bollywood ve gerek Hollywood'un ünlü oyuncularını, "Umudun Yolculuğu" projesinde bir araya getireceğini sözünü Ahmed Khan'dan aldık. Türkiye –Hindistan dostluk ve işbirliği köprülerin kurulduğu kesinleşti” dedi.
                           
"Dünya evimiz, bayrağımız vatanımız. Dünyanın bir çok yerinde film setleri kurmaya devam edececeğini anlatan Uluç Yemen Aslan, “Bunu yaparken dünyanın güzel insanları yani kardeşlerimle işbirliği içerisine girerek gerçekleştireceğim. Sadece ülkemizde değil,  dünyada da birlik içerisinde olma zamanı. Bu nedenle uluslararası dostlukların kurulmasının hepimizin huzuru için önemli olduğunu inanıyorum. Bu nedenle yapacağımız filmlerin içeriğinde dostluk, barış ve güzel örnekler ağırlıklı olacak. Sayın Ahmed Khan'la çektiğimiz video klip, ülkemizin tanıtımı için önemliydi. Milyonlar izleyecek. Bu proje vesile ile, birbirimizi iyi tanımış olduk. Artık önümüzdeki yeni güzel projeler üzerinde çalışmaya başladık." Diye konuştu. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Küçük başkan Ali Dönmez

Çocuk başkanlardan anlamlı mesaj

Bütün İzmir’in belediye başkanıyım

Aliağa’da 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan coşkusu gün boyu sürdü

Dolu dolu 23 Nisan

Arşiv