KNK’ya bir ödül daha

Konak Belediyesi’nin beğenilen yayın organı olan Kent Konak Dergisi (KNK) İzmir Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 10. İzmir Turizm Ödülleri kapsamında kent turizmine koyduğu katkılardan ötürü ödüle layık görüldü.

  • 0
  • 477
KNK’ya bir ödül daha
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Konak Belediyesi’nin beğenilen yayın organı olan Kent Konak Dergisi (KNK) İzmir Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 10. İzmir Turizm Ödülleri kapsamında kent turizmine koyduğu katkılardan ötürü ödüle layık görüldü.

Bu yıl 42'ncisi kutlanan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen 10. İzmir Turizm Ödülleri sahiplerini buldu. Dokuz Eylül Üniversitesi Sabancı Kültür Sarayı’nda gerçekleştirilen törene İzmir Vali Yardımcısı Cumhur Güven Taşbaşı, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Kültür ve Turizm İl Müdür Vekili Murat Karaçanta, Eski Kültür ve Turizm İl Müdürü Abdülaziz Ediz, ETİK Başkanı Mehmet İşler, turizm yatırımcıları, turizm yazarları, sektör temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

KENTİN İZLERİ KAYBOLMASIN
Toplam 16 dalda ödülün verildiği etkinlikte Konak Belediyesi’nin 9 yıldır 3 ayda bir yayınlanan KNK dergisi de Basın ve Medya alanında kente koyduğu katkılar nedeniyle ödüle layık görüldü. Ödülü Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş İzmir Vali Yardımcısı Cumhur Güven Taşbaşı’nın elinden aldı. Başkan Pekdaş, derginin yayınlanmasında emeği geçen başta Yayın Yönetmeni Işık Teoman olmak üzere tüm ekibe teşekkür ederek, “Kentin izlerinin yok olmamasını sağlamak, kentin değerlerini, insanlarını yaşatmak ve bunların izlerinin belgelenmesini sağlamak görevimiz. Biz KNK ile bunu yapıyoruz. Katkı koyan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

16 DALDA ÖDÜL VERİLDİ
Jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucu ödül alan diğer kişi ve şirketler ise söyle:
Seyahat Acentası Dalı'nda Dalya Turizm, Tur Operatörü Dalı'nda TUI Travel Hotels Turkey, Profesyonel Turist Rehberi Dalı'nda Yalçın Ulukaya, İzmir Yerel Lezzetleri Dalı'nda Meşhur Hisarönü Şambalicisi, Konaklama Tesisi (Resort Otel) dalında Clup Marvy Özdere, Konaklama Tesisi (Şehir Oteli) dalında Hampton By Hilton Aliağa, Yeme- İçme ve Eğlence Tesisi Dalı'nda Seferihisar Artemis Restaurant, Turizm Profesyoneli Dalı'nda Uğur Harput, Turizm Yatırımcısı Dalı'nda Şinasi Hurda, Sağlık Turizmine Katkı Ödülü Özel Medifema Hastanesi, Şef Aşçı Dalı'nda Hüseyin Gelmez, Basın ve Medya Dalı'nda ödül alan diğer medya temsilcisi ise Hürriyet Seyahat Eki oldu. Onur Ödülleri Dalında da Cazım Alaybaşı, Mehmet Önen ve Muzaffer Tağıl ödüle layık görüldü.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv