Kocaoğlu’ndan EGEV’e Tam Destek

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ege Ekonomiyi Güçlendirme Vakfı'na ziyarette bulundu. Ocak aynıda göreve gelen Mehmet Ali Susam yönetimindeki EGEV yönetiminin hazır bulunduğu ziyarette Başkan Kocaoğlu ile EGEV yönetimi beraber çalışma konusunda anlaştı.

  • 0
  • 494
Kocaoğlu’ndan EGEV’e Tam Destek
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bölgesel yatırım ve kalkınma konularında kalkınma ajanslarının kurulmasından sonra EGEV'in işlevi kalmamış gibi bir algının oluştuğunu belirten EGEV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Susam, kalkınma ajanslarında, merkezi yönetimin ağırlığı olması sebebiyle, bölgesel yatırım ve projelerin yeterli desteği bulamadığını belirterek EGEV’in bu anlamda çok büyük bir görev üstlendiğine dikkat çekti. Bölgenin ihtiyacı olan koordinasyon ve planlama ile birlikte proje geliştirmede üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye devam ettiklerini belirten Susam,“Bu anlamda bölgemizin en büyük şehri İzmir'in Büyükşehir Belediyesi'nin desteğini arkamızda görmek istiyoruz” diye konuştu.

“Hep beraber çalışacağız”
Ocak ayında göreve gelen yeni EGEV yönetimine hayırlı olsun ziyaretine geldiğini belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile EGEV Yönetim Kurulu, bölgenin yatırım sorunlarını ve belediyelerin ne gibi sorumluluklar alabileceğini konuştu. Bu anlamda tüm Ege illerinin belediyeleri ile koordineli çalışılması gerektiğini belirten Kocaoğlu, 'Bölgesel kalkınma için önemli bir kuruluş olan EGEV'in ne tür desteğe ihtiyacı varsa bu desteği vermeye hazırım. Bölge için bir takım gibi çalışmalıyız, bu ziyaret de bunun başlangıcı olsun' dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sun Tekstil’e Platin Ödül

Yeşil Hidrojen'in kamuda tek adresi olmalı

İspanya'ya WindEurope çıkarması

Marka başvurularının yüzde 7’si İzmir’den

Meyve suyu sektörü 2028 yılı için 1 milyar dolar ihracat hedefine kilitlendi

Batı Anadolu Serbest Bölgesi kapılarını açtı

Arşiv