Komşu Bornova’dan seslendi

  • 0
  • 769
Yazı Boyutu:

Farklı kültürlerden müzisyenlerle ortak müzik çalışmaları yaparak başta Hollanda olmak üzere Avrupa’nın pek çok ülkesinde adını duyuran ‘Komşu Grubu’, Bornova Belediyesi’nin düzenlediği konserde ünlü kanun virtiözü Göksel Baktagir ile birlikte sahneye çıktı
 
Bornova Belediyesi’nin kültür etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen ‘Komşu ve Göksel Baktagir’ konseri büyük ilgi gördü. Farklı dillerde şarkılar söyleyerek farklı kültürlere hitap eden ‘Komşu Grubu’ ile Türkiye’nin en iyi kanun icracılarından biri olarak kabul edilen Göksel Baktagir, Bornova Belediyesi Nikah Salonu’nu dolduran izleyicilere doyumsuz bir konser verdi. Birçok farklı kültürlerdeki müzisyenleri biraraya getirerek yaptığı çalışmalarla ses getiren ‘Komşu Grubu’, Göksel Baktagir’in eşsiz kanun taksimleriyle dünya müziğinin melodilerini, ritimlerini, renklerini ve eğlencesini Bornovalı sanatseverlerle buluşturdu. Bornova Belediyesi Nikah Salonu’nun karşısındaki evde yıllar önce dünyaya gözlerini açan ‘Komşu Grubu’nun kurucularından Oğan Doruk Şadan, “Bu salonda konser vermek benim için bu nedenle çok onur verici bir olay” diye konuştu.
 
Konseri büyük bir zevkle dinlediğini belirten Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, “Müthiş bir konser dinledik. Müziğin evrenselliğini bizzat yaşatıp, keyifli bir akşam geçirmemizi sağlayarak gösterdiler. Oğan 1982 yılında Ata Apartmanı’nda doğduğunu söyledi. Doğduğu evin karşısında konser vermesi çok güzel. Böyle kardeşlerimiz bizlerin gururu. Göksel Baktagir, kanunuyla bir virtüöz olduğunu zaten bize her zaman gösteriyor. Bu güzel konserde emeği olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv