Konak ailesi yılbaşını birlikte kutladı

  • 0
  • 848
Yazı Boyutu:

Bayram ve yeni yılı  belediye çalışanlarıyla birlikte kutlamayıgelenek haline getiren Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, 2014’ü deçalışma arkadaşlarıyla karşıladı. 

KonakBelediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, yılbaşı kutlamaları için Fuar EvlendirmeDairesi bahçesinde belediye çalışanlarıyla bir araya geldi.  Sütlü Kakao’nun sahne aldığı kutlamadabelediye personeli bir yılın yorgunluğunu dans ederek attı.

KonakBelediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, 2014 yılının sağlık, mutluluk ve esenlikgetirmesini dileyerek tüm personelle kucaklaştı. Yapay kar yağışı sürpriziyletam bir yeniyıl coşkusu yaşanan gecede Başkan Tartan, Konak Belediyesiçalışanlarının büyük bir aile olduğunu vurguladı ve şunları söyledi:“Heryılbaşında çalışma arkadaşlarımızla, omuz omuza emek veren herkesle bir arayageliyoruz. Çünkü biz 2 bin 500 kişilik bir aileyiz. Bence bu aile Türkiye’de engüzel işlere imza attı. Son yıllara baktığımızda sayısız ödül görüyoruz; ‘enbaşarılı belediye, tarihe saygı, en seçkin projeler, en başarılı belediyebaşkanı’ hatta birkaç gün önce Boğaziçi Üniversitesi’nden aldığımız ‘en iyiçıkış yapan takım’ ödülü… Evet, vitrindeki adam olarak hep ben görünüyorum amabu başarılar herkesin uyuduğu saatlerde çöp toplayarak kentin temizliğinisağlayan arkadaşlarımdan mimarlarımıza; mühendislerimizden sekreterarkadaşlarımıza her tarafta mutlu bir Konak için mücadele veren 30 ayrımüdürlük çalışanlarımızındır. Birbirimizi sevdiğimiz, saydığımız,kucaklaştığımız, başarıya odaklandığımız oranda güzel şeyler yapmaya devamedeceğiz.”         

  Yüreklere kar değil sevgi yağsın
 Konak Belediyesi çalışanları 2014’ü, Yetenek Sizsiniz’deİzmir’i temsil eden Sihirbaz Ahmet’in sihirli gösterileri, Noel Baba’nın şenkahkahaları ve Sütlü Kakao’nun birbirinden eğlenceli şarkılarıyla karşıladı.Yapay kar yağışı ise yeniyıl coşkusunu artırırken Başkan Tartan “Kar yürekleredeğil doğaya yağsın, yüreklere her zaman sevgi yağsın” dedi. Yeniyılarmağanlarını da Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’dan alan belediyeçalışanları geç saatlere kadar yılbaşı eğlencesinin tadını çıkardı. 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir Aşkına kostüm şampiyonu

Festivalde muhteşem final

Başkan Tugay'dan İzmir Valisi Elban'a ziyaret

Aytaç Sefiloğlu anıldı

Bayraklı’da 23 Nisan coşkusu

Sendromlu kardeşlerin helikopteri için seferber oldu

Arşiv