Konak’ta seyyara geçit yok

İzmir’in merkez ilçesi Konak’ta yasak olmasına rağmen açık alanlarda izinsiz satış yaparak haksız kazanç elde eden seyyar satıcılara göz açtırılmıyor.

  • 0
  • 729
 Konak’ta seyyara geçit yok
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir’in merkez ilçesi Konak’ta yasak olmasına rağmen açık alanlarda izinsiz satış yaparak haksız kazanç elde eden seyyar satıcılara göz açtırılmıyor. Konak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, düzenledikleri operasyonlarla halkın esenliğini, huzurunu ve sağlığını bozan bu kişilere anında müdahale ediyor. Zabıta ekiplerinin son üç haftada gerçekleştirdiği denetimlerde seyyar satıcıların kullandığı 36 motorlu araç muhafaza altına alınırken, izinsiz satış yaptığı tespit edilen 32 kişiye idari para cezası kesildi.
Kentin en işlek caddelerini ve konut yoğunluğunun fazla olduğu bölgeleri mesken edinin işportacı ve seyyar satıcıların kullandığı terazi, megafon, hoparlör ve mikrofonlara da el konuldu. Yetkililer, seyyar satıcı ve işportacılara karşı denetimlerin süreceğini belirterek, kanun dışı yollarla satış yapılmasına izin verilmeyeceğini söyledi. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Sabah vardiyası ziyareti

Torbalı Belediyesi'nden Uçurtma Şenliği

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Arşiv