Konser geliri depremzedelere

“Rembetiko” şarkılarını Türkiye’de en iyi yorumlayan İzmirli sanatçı Evrim Ateşler, depremzedeler için düzenlediği konserin gelirini AHBAP derneğine bağışladı.

  • 0
  • 567
Konser geliri depremzedelere
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Kurduğu Okeanos adlı orkestra ile Türkiye-Yunanistan ülkeleri arasında kültür, sanat köprüsü kuran ve meşhur Yunan “Smyrneika” sı ve “Yunan Blues” müziği olarak da bilinen “Rembetiko” şarkılarını Türkiye’de en iyi yorumlayan İzmirli sanatçı Evrim Ateşler, depremzedeler için düzenlediği konserin gelirini AHBAP derneğine bağışladı.

Konak Belediyesi’nin tahsis ettiği İzmir Güzelyalı Kültür Merkezi’nde düzenlenen konsere kişi başı 200 lira ödeyerek katılan İzmirliler, danslar ve birbirinden sevilen Türk, Yunan şarkıları ile unutulmaz bir gece yaşadılar. Konser başlangıcında duygulu bir konuşma yapan Evrim Ateşler, “Şimdi depremde yakınlarını kaybedenlerinin acılarını paylaşma ve yaralarını sarma zamanıdır. Konser biletleri internet üzerinden satılarak AHBAP Derneği’nin hesabına yatırıldı. Okeanos orkestrası ve sanatçıları olarak bu geceyi düzenleyip 69 bin lira gelir elde edildi. Depremzedelere imkanı olan herkesin destek olması gerekir” dedi. Evrim Ateşler ve müzisyen arkadaşları Merve Tahtasakal, Elif Özşekerci, Sinem Yıldız, Seray Kantarcı, Güvenç Birer, Murat Savat, Ozan Lezgioğlu, ‘Sevdayla Hesaplaşılmaz’, ‘Cevriye Hanım’, ‘Drama Köprü’, ‘Kardeşim Duymaz’, Antakya, ve Adıyaman türkülerinin yanı sıra Rumca şarkılar seslendirdiler.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Osmanlı Dönemi Duvar ve Tavan Resimleri

Ruhu genç İzmirliler gösterileriyle büyüledi

Atatürk'ün Hayatı Şarkılar ve Şiirlerle Yankılanacak

San Remo’da Zafer

Yaşamı ve Şiirleriyle Bir Garip Orhan Veli

İzmirliler için çizecekler

Arşiv