Koruncuklar Urla Çocuk Köyü'nün temeli atıldı

  • 0
  • 3.024
Yazı Boyutu:

Koruncuk Vakfıİzmir Urla’da gerçekleşen Çocuk Köyü Tesisi temel atma törenini Muhteşem Yüzyılekibinin desteğiyle gerçekleştirdi!


Muhteşem Yüzyıl dizisi oyuncularıdizinin çekimlerinin tamamlanmasının ardından destek verdikleri KoruncukVakfı’nın Meral Okay anısına açılması planlanan Urla Çocuk Köyü tesislerinintemel atma törenine katıldı.2011 yılında yayın hayatınabaşlayan Muhteşeöm Yüzyıl dizisinin yapımcısı Timur Savcı, senaristi Meral Okay ve KoruncukVakfı Başkan Yardımcısı BerrinYoleri’nin bir araya gelerek başlattığı, Muhteşem Yüzyıl ve KoruncukVakfı işbirliği dört yıl boyunca sürdü.

Mevcut eski yapıların depreme dayanıklıhale getirilmesi için tekrar inşa edilmesi nedeniyle yeniden projelendirilentesislerin inşaat giderlerinin bir bölümünü de eski ismiyle Vadeli Opsiyon veİşlem Borsası şimdiki ismiyle Borsa İstanbul üstlendi. VOB Başkanı Işınsu Kestelli’ninçabalarıyla bu destek üç yıl boyunca devam edecek.

Halit Ergenç, Nebahat Çehre, Vahide Perçin, Nur Veziroğlu, OzanGüven, Aras Bulut İynemli, Engin Öztürk, Selen Öztürk, Yüksel Ünal,Serkan Altunorak ve SarpAkkaya  dizinin final çekimleri biter bitmez yeniçocuk köyü tesisinin temel atma törenine katılmak için İzmir Urla’ya gitti. Timur Savcı’nın programındandolayı katılamadığı törende, eşi BanuSavcı yer aldı.

 
Korunmaya Muhtaç ÇocuklarVakfı Başkanı Av. FigenÖzbek ve Vakfın Başkan Yardımcıları Berrin Yoleri ve Oya Karakimseli, Yönetim Kurulu Üyelerinden Cem Yurtbay, Muhterem İlgüner, Onursal Başkan Pınar Aran, Genel Müdür ErhanOngun, İzmir Koruncuk Vakfı Yöneticilerinin yanı sıra vakfın destekçileri Aslı Ekşioğlu, Beyza Arslan, Gül Gölge Saygıda törende hazır bulundular.


Açılış konuşmasını yapan Koruncuk Vakfı Başkanı Av. Figen Özbek,  İzmir Urla Çocuk Köyü Tesisleri’niyeniden hayata geçirmek için heyecan ve mutluluk içinde temel attıklarını, Aileve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile var olan işbirliğinin İzmir için desüreceği umuduyla yollarına devam ettiklerini ifade etti.

Vakfın Başkan yardımcısı Berrin Yoleri  ise konuşmasında dört yılsüren yayın hayatı boyunca Muhteşem Yüzyıl dizisinin en baştayapımcısı Timur Savcı olmak üzere, tüm oyuncularına ve diziekibine verdikleri uzun soluklu destekleri içinteşekkürlerini sundu.
 Borsa İstanbul Yönetim KuruluÜyesi Özhan Şen, Halit Ergenç ve Nebahat Çehre’nin de konuşma yaptığıtörene İzmir Urla Belediye başkanı Sibel Uyar da katıldı. Törenin sunuculuğunuise Hürriyet Ege köşe yazarı Ayçe Dikmen gönüllü olarak üstlendi. Törenin ardındankonuşmacılar temele toprak atarak inşaat çalışmalarını başlatmış oldu.

OrganizasyonuDevajans Bütünleşik Pazarlamaİletişimi tarafından gerekleşen etkinlikte Doğuş  Otomotiv  İzmir  Bayisi VOSMER  firmasının ulaşım sponsorluğu  ile, YengeçRestaurant ve İzmir Hilton ikramlarıyla destek verdi.

Geçtiğimiz yıl Muhteşem Yüzyıl dizisetinde organize edilen özel davetin geliri Koruncuk Vakfı’nın Meral Okayanısına yapılacak Çocuk Köyü projesi için bağışlanmıştı.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Sabah vardiyası ziyareti

Torbalı Belediyesi'nden Uçurtma Şenliği

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Arşiv